TOYOTA je napisal/-a:mogoče bom govoril bedarije, ampak...kaj pa če je samo slaba baterija v ključu, predvidevam da imaš centralca, ti normalo odklepa , zaklepa...pa je že baterija slaba pa mogoče računalnik ne prebere....al kaj podobnega....
mevden je napisal/-a:mi smo mel na octaviji isti problem. včasih ni vžgal, ker ni prebral kode ključa. sam neboš mogel nikakor to narest. je potrebno nekaj v ključavnici zamenjat, se ne spomnem kaj, je bilo par let že nazaj. od tedaj se to več ni pojavilo. naj te ne skrbi, ni drago. vendar sam neboš nič naredil. mislm da je blo takrat par 1000 sit. dvomim da je sedaj dosti dražje.
pojdi na pooblaščeni servis.
lisko je napisal/-a:Motorni rač. ne prebere kode ključa.....probaj z rezervnim ključem.
unkn0wn_ je napisal/-a:Imam VW Golf IV SDI, letnik 2000. problem je sledeč: ko obrnem ključ avto vžge le za hip in potem vgasne takoj. Serviser mi je rekel, da je računalnik pokazal napako na ključu. pred kakimi tremi meseci, je ta problem že bil, ampak je čudežno izginil in je avto normalno vžigal. sedaj pa imam zopet ta problem. avto ne vžge tudi po 1000 poskusih. prosim za pomoč oz. vaše mnenje.
če me prav ne razumete, lahko posnamem, pa da se točno vidi kaj dela.
Lp,Mario
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov