Nasveti in napotki ter povpraševanja...

York
Nov uporabnik

Petrolovi servisi???

Napisal/-a York Sr okt 22, 2008 7:39 pm

Na Petrolu naj bi imeli neko akcijo/storitev kamor spada priprava avtomobila na zimo. Ne vem pa točno kaj sem spada niti ali je brezplačno.

Na njihovi strani (na prvi pogled) nisem našla ničesar.

Uporabniški avatar
matjaz19
Novinec

Napisal/-a matjaz19 Sr okt 22, 2008 7:43 pm

tu imaš link sem najdel na petrolovi strani
http://www.petrol.si/index.php?sv_path=98,8872

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr okt 22, 2008 8:08 pm

BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Petrolovi servisi???

Napisal/-a bk206 Sr okt 22, 2008 8:20 pm

po mojem ni to kaj ekstra pregled kod je že omenjeno tud usposobljeni niso zato ! razen za kakšen atifriz zmerit kok je minusa !! moje mnenje :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Petrolovi servisi???

Napisal/-a lisko Sr okt 22, 2008 8:44 pm

bk206 je napisal/-a:po mojem ni to kaj ekstra pregled kod je že omenjeno tud usposobljeni niso zato ! razen za kakšen atifriz zmerit kok je minusa !! moje mnenje :D

Ja sam zaj mi ti povej kak meri antifriz če se ti pripelješ na črpalko z ogretim motorjem? Ogret motor pa ima v sistemu pritisk....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr okt 22, 2008 8:50 pm

clovek oni majo posebno racunico in ti zmerijo ce ne bi znali ne bi se to klicalo petrolov pregled
hec hec :D :D :D
vse kar je zastojn ves da ne more bit nekaj vredno
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 8:54 pm

ja sj na petrolu imajo tko večinoma samo študente zaposlene... :)
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če okt 23, 2008 7:48 am

lisko je napisal/-a:BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.

...pravkar sem to pogledal na petrolu....zaključek: SRAMOTA ZA PETROL :!:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če okt 23, 2008 8:53 am

sašo5 je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.

...pravkar sem to pogledal na petrolu....zaključek: SRAMOTA ZA PETROL :!:

Kje si to videl? Na kerem petrolu? Ker me tak hudi firbec matra, da bi to zelo rad videl :D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če okt 23, 2008 11:46 am

Kot je lisko dejal v zadnjem stavku. Čakajo novo žrtev. Namen akcije ni preventiva ampak povečanje prodaje dodatne ponudbe, ki je v zadnjih letih na BS po sloveniji postala že primerljiva z manjšim supermarketom.

Lisko namesto, da se lotita tebe, ki se ti že na daleč vidi da si kerlc in poznaš vozila je lažje podregati kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila. Ti ki se spoznaš na zadeve pa si zanju izguba časa. Takoj si opazil, da je njuna "strokovnost" vprašljiva, prav tako ne nasedaš marketinškim štosom....

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če okt 23, 2008 11:59 am

TrijoAdijo je napisal/-a:Kje si to videl? Na kerem petrolu? Ker me tak hudi firbec matra, da bi to zelo rad videl :D

...včeraj okoli 17.00h (ko si ti pil v rondoju :P ) sem "skočil" na petrol prek ceste in debelo :shock:

tristan01 je napisal/-a:
.... kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila. Ti ki se spoznaš na zadeve pa si zanju

točno to so delali (kot žandarji so preverjali komplete žarnic) ter pošiljali ljudi s škatlami le teh notri, češ da naj si dokupijo manjkajoče, sproti pa z voltmetrom "kondicijo" akomulatorja merili (ter verjetno) tudi predlagali nakup le tega na petrolu........jao, jao....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 23, 2008 12:11 pm

Na splošno to ni več petrol, ampak je podoben ostalim trgovinam (merkator, špar, tuš,...). Včasih si na pumpi dobil jermene, termostate, celo kake dihtunge, semeringe, danes pa v poplavi izdelkov, ki pašejo v trgovine s prehrano in ne na pumpo, komaj najdeš metlice za brisalce in kako varovalko, če hočeš kaj več, te pa samo pogledajo in se čudijo na način; " A to je tut v avtu?".
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če okt 23, 2008 12:26 pm

sašo5 je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Kje si to videl? Na kerem petrolu? Ker me tak hudi firbec matra, da bi to zelo rad videl :D

...včeraj okoli 17.00h (ko si ti pil v rondoju :P ) sem "skočil" na petrol prek ceste in debelo :shock:

tristan01 je napisal/-a:
.... kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila. Ti ki se spoznaš na zadeve pa si zanju

točno to so delali (kot žandarji so preverjali komplete žarnic) ter pošiljali ljudi s škatlami le teh notri, češ da naj si dokupijo manjkajoče, sproti pa z voltmetrom "kondicijo" akomulatorja merili (ter verjetno) tudi predlagali nakup le tega na petrolu........jao, jao....

Škoda da se nisi oglasu in to "izkušnjo" delil z nami. Smo bli namreč ta-pravi "trijoadijo" za šankom in bi z veseljem šli malo "preko puta" pošnofat kaj pa kako :lol: 8)

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če okt 23, 2008 1:22 pm

Sicer ni vezano na to akcijo ampak meni se je recimo zgodilo da sem dal avto enkrat tam na pranje in je z kerherjem "uletela" ženska, ki je prej delal kot čistilka v OŠ. Baba je lepo nabila mašino na ful in popolnoma približala avtu, da mi je odpizdila zadaj embleme od avtomobila. Njej se to ni zdelo nič presunljivega, češ "imaš slab lim na avtu" :roll:
-Jebeš takšno storitev.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 23, 2008 1:32 pm

nebivedu je napisal/-a:Na splošno to ni več petrol, ampak je podoben ostalim trgovinam (merkator, špar, tuš,...). Včasih si na pumpi dobil jermene, termostate, celo kake dihtunge, semeringe, danes pa v poplavi izdelkov, ki pašejo v trgovine s prehrano in ne na pumpo, komaj najdeš metlice za brisalce in kako varovalko, če hočeš kaj več, te pa samo pogledajo in se čudijo na način; " A to je tut v avtu?".

Petrol na katerem jaz delam že več kot dve leti je star 35 let, pa še zmer prodajamo filtre za avte, dobiš tudi brisalce, dihtunge, jermene,varovalke... :D

Ja kokr jst vem imajo izobraževanja za študente, ki opravljajo tako imenovane preglede, sam študentje spijo tam...Plus tega je to le predavanje, na praktičnem delu pa tak vsi bežijo, kot da jih bo čep od olja pojedel...

Pridite na naš Petrol, delamo tri dekline,ki vsak dan delajo take preglede ( pa niamo akcij, ker smo premejhen petrol ), vse tri blont,sam olje, brisalce, žarnce znamo zamenjat - uglavnem prave kmečke dekline ...
malo heca...

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Re: Petrolovi servisi???

Napisal/-a bk206 Če okt 23, 2008 1:38 pm

lisko je napisal/-a:
bk206 je napisal/-a:po mojem ni to kaj ekstra pregled kod je že omenjeno tud usposobljeni niso zato ! razen za kakšen atifriz zmerit kok je minusa !! moje mnenje :D

Ja sam zaj mi ti povej kak meri antifriz če se ti pripelješ na črpalko z ogretim motorjem? Ogret motor pa ima v sistemu pritisk....
vem ja jaz tud merim mrzlega,kar je normalno ! ampak tako delajo pač malo počakaš ! ker to sem že videl ,zato pa povem ..

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 23, 2008 1:40 pm

rumena ibiza je napisal/-a:Petrol na katerem jaz delam že več kot dve leti je star 35 let, pa še zmer prodajamo filtre za avte, dobiš tudi brisalce, dihtunge, jermene,varovalke... :D

Na katerem planetu ti živiš? Jst takega petrola nisem videl že zelo dolgo, pa verjemi, da se vozim po vukojebinah, kjer ljudje še s kopji za tabo laufajo in se avtu prikljanjajo kot da je bog, ker se sam premika, brez da bi imel konje ali vole spred prvezane. :twisted: :twisted: :twisted:
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če okt 23, 2008 1:43 pm

ne smem delat reklame...hehe...na poti od Novega mesta proti Dolenjskim Toplicam stoji ta Petrol... ;)

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Če okt 23, 2008 1:48 pm

nebivedu je napisal/-a:Na splošno to ni več petrol, ampak je podoben ostalim trgovinam (merkator, špar, tuš,...). Včasih si na pumpi dobil jermene, termostate, celo kake dihtunge, semeringe, danes pa v poplavi izdelkov, ki pašejo v trgovine s prehrano in ne na pumpo, komaj najdeš metlice za brisalce in kako varovalko, če hočeš kaj več, te pa samo pogledajo in se čudijo na način; " A to je tut v avtu?".

TOČNO TAKO! Oni dan sem želel na Tržaški v LJ na ta velikem Petrolu kupiti sprej za gume. Iščem in iščem, pa šmenta nikjer. Vprašam rdečkarja za blagajno, kako to da tega nimajo, pa me je samo mal debelo pogledal. Sem mu rekel, naj gre preverit in res ga ni našel. Glavno da imajo oni tam svojo pekarno, loterijo, časopise, sokove in drugo kramo, ki ne sodi tja. SRAMOTA PETROL!!!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če okt 23, 2008 1:56 pm

Najbolj smešno mi je, da imajo v leklerku od jermenov, filtrov, najrazličnejših olj, antifrizov, vitrexov, sprejev itd., celo akumulatorje prodajajo, na pumpah pa komaj varovalke pa žarnice dobiš. Kakšen je ta svet... :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov