bk206 je napisal/-a:po mojem ni to kaj ekstra pregled kod je že omenjeno tud usposobljeni niso zato ! razen za kakšen atifriz zmerit kok je minusa !! moje mnenje
lisko je napisal/-a:BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.
sašo5 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.
...pravkar sem to pogledal na petrolu....zaključek: SRAMOTA ZA PETROL
lisko je napisal/-a:BLa bla.....izvajajo pa študenti....Vsaj jaz ko sem jih videl se niso nekak zdeli izurjeni....poleg tega ženska in moški stara okol 20.....moški je nekaj gledal....pa po moje niti ni vedel kje je čep za olje.... dolival olje je pa prodajalec na črpalki...tok o izurjenosti.....Sam čakal sem da se bosta lotla mojga avta, da bi se malo norca delal.... ampak si zgleda nista upala. saj me niti pozdravla nista ampak sta čakala nasljednjo žrtev.....aja pred mano je bila stara gospa.
TrijoAdijo je napisal/-a:Kje si to videl? Na kerem petrolu? Ker me tak hudi firbec matra, da bi to zelo rad videl
tristan01 je napisal/-a:
.... kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila. Ti ki se spoznaš na zadeve pa si zanju
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Kje si to videl? Na kerem petrolu? Ker me tak hudi firbec matra, da bi to zelo rad videl
...včeraj okoli 17.00h (ko si ti pil v rondoju :P ) sem "skočil" na petrol prek ceste in debelotristan01 je napisal/-a:
.... kakšno staro mamco, ki bo vsa blažena kupila tisti antifriz ali paket žarnic, pa še napitnino bo pustila. Ti ki se spoznaš na zadeve pa si zanju
točno to so delali (kot žandarji so preverjali komplete žarnic) ter pošiljali ljudi s škatlami le teh notri, češ da naj si dokupijo manjkajoče, sproti pa z voltmetrom "kondicijo" akomulatorja merili (ter verjetno) tudi predlagali nakup le tega na petrolu........jao, jao....
nebivedu je napisal/-a:Na splošno to ni več petrol, ampak je podoben ostalim trgovinam (merkator, špar, tuš,...). Včasih si na pumpi dobil jermene, termostate, celo kake dihtunge, semeringe, danes pa v poplavi izdelkov, ki pašejo v trgovine s prehrano in ne na pumpo, komaj najdeš metlice za brisalce in kako varovalko, če hočeš kaj več, te pa samo pogledajo in se čudijo na način; " A to je tut v avtu?".
vem ja jaz tud merim mrzlega,kar je normalno ! ampak tako delajo pač malo počakaš ! ker to sem že videl ,zato pa povem ..lisko je napisal/-a:bk206 je napisal/-a:po mojem ni to kaj ekstra pregled kod je že omenjeno tud usposobljeni niso zato ! razen za kakšen atifriz zmerit kok je minusa !! moje mnenje
Ja sam zaj mi ti povej kak meri antifriz če se ti pripelješ na črpalko z ogretim motorjem? Ogret motor pa ima v sistemu pritisk....
rumena ibiza je napisal/-a:Petrol na katerem jaz delam že več kot dve leti je star 35 let, pa še zmer prodajamo filtre za avte, dobiš tudi brisalce, dihtunge, jermene,varovalke...![]()
nebivedu je napisal/-a:Na splošno to ni več petrol, ampak je podoben ostalim trgovinam (merkator, špar, tuš,...). Včasih si na pumpi dobil jermene, termostate, celo kake dihtunge, semeringe, danes pa v poplavi izdelkov, ki pašejo v trgovine s prehrano in ne na pumpo, komaj najdeš metlice za brisalce in kako varovalko, če hočeš kaj več, te pa samo pogledajo in se čudijo na način; " A to je tut v avtu?".
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov