eentox je napisal/-a:Zbit je skoraj z vseh strani, tako da bo treba celega štrihati skoraj, komplet leva stran nova, plus tega je streha scvikana in tudi glede na položaj zadnjega kolesa je podvozje utrpelo udarec in je še tu potem ravnalna miza, air-bagi....
Skratka, ne splača se ti popravljati!
ps: Kako ti je "uspelo" tole?
lp
abbe je napisal/-a:moram tole napisat ceprav niti malo ne sodi sem.
ampak da si seu tiscat avto k ga mas sele dva dni.sj niti avta ne poznas niti pa neves kako se pelje pa kje ma meje...no si se nauc vsaj
abbe je napisal/-a:jst mislim da se ne splaca popraut,pa tut nikol nau tko popraulen da se bos enako vozil kot do sedaj.kar se pa motorja tice pa ja an.nimas kaj.
avto raje prodaj,ali pa ga prodaj po delih ce imas kje mesto da bi ti stal...
_N3jC_ je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Zbit je skoraj z vseh strani, tako da bo treba celega štrihati skoraj, komplet leva stran nova, plus tega je streha scvikana in tudi glede na položaj zadnjega kolesa je podvozje utrpelo udarec in je še tu potem ravnalna miza, air-bagi....
Skratka, ne splača se ti popravljati!
ps: Kako ti je "uspelo" tole?
lp
Meu sm res tako smolo, pa še 2 dni star avto...pa sm prletu čez ovink in mi je zadn konc odnesl po svoje, ker je bla rosna cesta (ura 9.30 zvečer). No in pol sm hotu avto poravnat nazaj, sm pa še slabi naredu in sm pod kotom prletu v en nasip, od tam pa v zrak pa dvakrat še okol po tleh![]()
pol pa veste kako se konča ane...
Drugače se pa zanimam zato, ker sem našel preko neta nekaj kar poceni delov (streha+vratala L in D= 400eur, airbaga L in D= 550eur, pokrov motorja 100eur, vetrobransko steklo 100eur...)
Drugače pa je bil avto kasko zavarovan in so mi ocenil totalko, pa me še to zanima če kdo ve koliko je avto vreden po eurotaxu?? Je pa golf IV 1,9 TDI 115KM letnik 2002...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov