mitja2803 je napisal/-a:Zanima me kam je dobro peljati avto na optiko. (okolica ljubljane,celja) in če kdo ve kakšna je približna cena optike?
hvala
mitja2803 je napisal/-a:iz parkinga sem zapeljal vzratno zadel zadaj ob pločnik s sprednjo gumo (ne sprašvat kk:) ) tako da sem presekal sprednjo gumo. a bi blo dober dat avto na optiko...?
seeman66 je napisal/-a:Celje - Avtomehanik Šobak na Hudinji. Avto dajo trikrat na mizo po test vožnji, če vidijo da ni v redu. Uglavnem se zelo potrudijo.
lp
PiWPiW je napisal/-a:v okolici ljubljane vem da so eni precej dobri ki dlajo z lazerjem in ne vem kaj še vse. ime žav ne vem, vem da če prideš iz druge optike h njim se samo držiš za glavo kaj ga tipi delajo (v dobrem smislu)
mitja2803 je napisal/-a:Zanima me kam je dobro peljati avto na optiko. (okolica ljubljane,celja) in če kdo ve kakšna je približna cena optike?
hvala
T-Man je napisal/-a:PiWPiW je napisal/-a:v okolici ljubljane vem da so eni precej dobri ki dlajo z lazerjem in ne vem kaj še vse. ime žav ne vem, vem da če prideš iz druge optike h njim se samo držiš za glavo kaj ga tipi delajo (v dobrem smislu)
http://www.imperl.si/
mogoče misliš njih?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov