Napisal/-a mantis Po dec 08, 2008 1:36 am
lep pozdrav
jaz imam eno vprasanje,vceraj smo bili na rogli in smo z mojim avtom ˝driftali˝ in sicer z golfom 4 po snegu ampak je bil odspodaj led.uglavnem zaneslo me je in zadnji konec je pocil o pluzeni sneg in nastala je vdrtina na zadnjem blatniku in zadnja guma je precej zvita.prav vidno je kak naj povem,uglavnem ni naravnost ampak je kot da bi bil zadaj volan in bi zavijal u levo sepravi na notranjo stran in pocena je zadnja luc in spredaj ko me je nazaj naravnalo mi je vtrgalo se prednji spojler.bistvo je da imam kasko zavarovano ampak nevem ka naj naredim.eni pravijo da dobim kazen ce poklicem policijo eni da ne dobim kazni.zanima me ce jaz kaj najeben ali kak je to ali samo pride policija in naredi zapisnik.in ali je bolse da jaz dam to sam popravljat in pac placam in nimam problemov samo pol nevem zaka mam kasko ane.in lepo bi prosil ce kdo pozna kakega kleparja ali vredu mehanika u Mariboru,da bi mi to postimal in lepo uredil in da je vredu da ni nek poceni in da oblada zadevo.pa prosim za ulico ker sem tukaj sele par tednov kot student tak da ne poznam ce mi recete recimo tam pa tam.prosim lepo ce mi napisete ulico in ime kleparja oziroma mehanika.aja pa se to je.volan je zamaknjen.avto gre naravnost vse lepo samo volan je pa u desno namotan.upam da razumete.hvala za pomoc.lp.