lancia hf je napisal/-a:Na toliko malo jaz nebi naštimal. Ponavadi imajo usi avtomobili nekje od 700 do 900 obratov
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Na toliko malo jaz nebi naštimal. Ponavadi imajo usi avtomobili nekje od 700 do 900 obratov
brez zamere ampak govorimo o avtu k ni italjan pa star 20 let.
prostega teka se pri tem avtu ne da nastavljat(ce odstejemo servis)
mislm pa da je prosti tek nekje okol 650 obratov
lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Na toliko malo jaz nebi naštimal. Ponavadi imajo usi avtomobili nekje od 700 do 900 obratov
Sej dizli lahko "laufajo" tudi pod veliko nižjimi obrati, samo gdo bo pa motor mazou je pa drugo
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Na toliko malo jaz nebi naštimal. Ponavadi imajo usi avtomobili nekje od 700 do 900 obratov
Sej dizli lahko "laufajo" tudi pod veliko nižjimi obrati, samo gdo bo pa motor mazou je pa drugo
ja sam ne mores ti tega nastimatkokr se je dal pri starejsih stelat prosti tek
nikoo je napisal/-a:Sprašujem kajti imam Novi A5 in na žalost probleme z obrati,ves čas držijo cca 970,ko pa občasno popustijo pa so takrat cca 680,in po mojem na pravih pbratih
Avto na 980 obratov,kar sam pelje ,ne rabiš dodajati plina v 6ti do 70 kmh
nikoo je napisal/-a:Hvala,hvala
Auto ima 9500 km,in me na žalost zelo lepo,j.tj sprehajajo,seveda je v garanciji.
Ko izklopim ventilacijo(ne klimo) obrati padejo,na cca 680.
No dones so ga reprogramirali,pa spet hecno,ko ga prižgem zalaufa na cca 670 ko pa speljem in se ustavljam je pa na cca 880,
Ko pa speljujem zelo zelo počasi brez plina,pa obrati v stotinki skočijo na 950
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov