nebivedu je napisal/-a:kofy je napisal/-a:Že, že, ampak nisem še slišal, da bi na bencinarju bile kakršnekoli težave okrog motorja.
In Marolt se dizlov na daleč izogiba. Mož že ve, zakaj!
Ja, ker so "ameriški" dizli zanič!!!
lisko je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:kofy je napisal/-a:Že, že, ampak nisem še slišal, da bi na bencinarju bile kakršnekoli težave okrog motorja.
In Marolt se dizlov na daleč izogiba. Mož že ve, zakaj!
Ja, ker so "ameriški" dizli zanič!!!
Sej ameriških dizlov ni.....2.1 je bil od renoja...2.5 in 3.1 pa od VM motori (italjan).
Ne vem kako ima 3.1 motor ampak 2.5 ima 4 ločene glave.....verjetno lih zarad problema pokanja glav.
Kar se tiče marolta in jeepov.....popravlja vse le dizlov motorjev ne tika. Ostalo kar se pa tiče mehanike in podvozja pa nardi poceni in kvalitetno in tudi dele se da dobit pri njemu.
RockyEffE je napisal/-a:Motor je 5.2 bencin.
Danes sem bil na servisu, nekaj so začeli montirati. Čeprav so zatrdili, da bo danes narejeno. Danes sem bil tudi pri odvetniku in se pravno poučil in če ne bo šlo drugače bom uporabil to metodo, kar sem tudi povedal danes na servisu ker je za to že zelo zdrelo. Rekli so da zdaj bo v torek resnično končano. Če pa ne bo grem v postopek. Je pač dovolj tega.
Rekli so, da mi bodo zaračunali:
- Delo 20 ur X 30 Eur = 600 EUR (Drugače imajo uro 47 EUR, 17 EUR je popusta zaradi vseh nevšečnosti ki sem jih imel)
- Material (tesnila motorja, ventilov, olje, oljni filter, hladilna tekočina) = okvirno 600 EUR (z 20% popustom)
Torej skupaj okvirno 1.200 EUR je plačilo servisu.
Za material se mi cena zdi neprimerno visoka. Glavo sem že sam kupil in odštel denar tako, da teh 700 so samo te drobnarije. Mar so tesnila bajno draga?!?
RockyEffE je napisal/-a:Motor je 5.2 bencin.
- Delo 20 ur X 30 Eur = 600 EUR (Drugače imajo uro 47 EUR, 17 EUR je popusta zaradi vseh nevšečnosti ki sem jih imel)
- Material (tesnila motorja, ventilov, olje, oljni filter, hladilna tekočina) = okvirno 600 EUR (z 20% popustom)
Za material se mi cena zdi neprimerno visoka. Glavo sem že sam kupil in odštel denar tako, da teh 700 so samo te drobnarije. Mar so tesnila bajno draga?!?
No saj si si že sam odgovoril.PRIVAT MEHANIK in SAM JE RIHTAL KOSE.cruiser1 je napisal/-a:RockyEffE je napisal/-a:Motor je 5.2 bencin.
Meni se zdi to zelo drago! Če se prav spomnim je prijatelj plačal za enako delo in dele cca 500eur mogoče 600eur, kar je še vedno pol manj. Seveda pri privat mehaniku dele je pa sam naročil. Gre pa za jeepa 5.9l. Pa še veliko hitreje je imel zrihtanega, kot ti!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov