Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
V koliko obstaja možnost bi bilo dobro vozilo priklopiti na tester.
Lep pozdrav
shearer je napisal/-a:zdravo folk! jst mam tud en problem...imam renault megan l97 model98..motor 1.6 90 konjev...men se je tud ze dvakrat zgodilo da mi je avto med vožnjo crknu(nenadoma izgubi moč ko pritisnem po gasu)...avto ustavim in ga probam ponovno vžgat sam vergla vžge pa ne....šel do mehanika in ugotovu da mi je pregorela varovalka...zamenjam in spet čež nekaj dni isto zgodi...in to se mi ponavlja od takrat ko mi je na avtocesti kamenček razbil desni žmigovc...tok da bi lepo prosu če ima kdo nasvet kaj bi to blo...lep pozdrav
MATRJAL je napisal/-a:shearer je napisal/-a:zdravo folk! jst mam tud en problem...imam renault megan l97 model98..motor 1.6 90 konjev...men se je tud ze dvakrat zgodilo da mi je avto med vožnjo crknu(nenadoma izgubi moč ko pritisnem po gasu)...avto ustavim in ga probam ponovno vžgat sam vergla vžge pa ne....šel do mehanika in ugotovu da mi je pregorela varovalka...zamenjam in spet čež nekaj dni isto zgodi...in to se mi ponavlja od takrat ko mi je na avtocesti kamenček razbil desni žmigovc...tok da bi lepo prosu če ima kdo nasvet kaj bi to blo...lep pozdrav
živjo! podoben primer. mam megana coupe 97' 1.6 - 90 konjski, in vsakič ko se avto segreje (ala od semaforja do semaforja) avto zgubi 70% moči, začnejo nihat obrati v prostem teku, in cuka na povn šus. avto j biu na testerju pa ni nč pokazal, preveru sm cink špule, računalnik, kable ipd. Dons sm pa dobiu namig nj k začne cukat, cink špule polivam z vodo d se shladijo pa d vidm če se pregrevajo. res tu nardim in avto je delu k urca. sicer nevem če j to to ampak je varjanta d mi ena cink špula ne dela zmer?
LP David
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov