gasilko je napisal/-a:Eno vprašanje gr eza golfa 5 ki mu je bilo treba po prevoženih 6000 km doliti 1l olja ? kaj porečete na to. Avto je iz trgovine.
Jerch_ je napisal/-a:psskoda.. lahko naštevamo vse sorodstvo, ampak meni se zdi da ima avtor teme, kot prvo dizel motor 1,9TDI in kot drugo sklepam da 90 ali 105 konjev, zato sem navedel podatke.. lahko pa da se motim in ima 2,0TDI. torej skušal sem mu dati kakšno koristno informacijo. s čim si mu pa ti pomagal?
pskoda je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:psskoda.. lahko naštevamo vse sorodstvo, ampak meni se zdi da ima avtor teme, kot prvo dizel motor 1,9TDI in kot drugo sklepam da 90 ali 105 konjev, zato sem navedel podatke.. lahko pa da se motim in ima 2,0TDI. torej skušal sem mu dati kakšno koristno informacijo. s čim si mu pa ti pomagal?
Sj je to dizel 1.9 (1910ccm) Multijet, sm kar je 16V. Drugač bi šu pa jaz nazaj v trgovino, ker men se to zdi nenormalno tut za nov avto
Jerch_ je napisal/-a:mislim, da sam veš da motorja nimata popolnoma nič skupnega..
in ja je normalna taka poraba olja ko je avto nov. verjetno, da lahko povem iz prve roke, če smo se tudi sami doma spraševali to in se pozanimali na forumih/serviserjih/uporabnikih.
res pa je, da podatkov nismo iskali pri fiatu.
off: misliša, da avtorja zanima koliko olja popije oplov, saabov, faitov, BMWjev, in še kakšen motor z 19xxccm? NE
gasilko je napisal/-a:Eno vprašanje gr eza golfa 5 ki mu je bilo treba po prevoženih 6000 km doliti 1l olja ? kaj porečete na to. Avto je iz trgovine.
pskoda je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:mislim, da sam veš da motorja nimata popolnoma nič skupnega..
in ja je normalna taka poraba olja ko je avto nov. verjetno, da lahko povem iz prve roke, če smo se tudi sami doma spraševali to in se pozanimali na forumih/serviserjih/uporabnikih.
res pa je, da podatkov nismo iskali pri fiatu.
off: misliša, da avtorja zanima koliko olja popije oplov, saabov, faitov, BMWjev, in še kakšen motor z 19xxccm? NE
Pol bi mogl zraven porabe nafte, še napisat kolk litrov požre olja na 20kkm. Jaz mislim d to ni normalno, poznam kar nekaj ljudi k ima golfa pa nima tukšne porabe olja
el_diablo je napisal/-a:mogoče so pa že v štartu zajebali ko so olje nalivali,pa so ga nalili glih tolk da ni lučka svetla. dvomim da nekdo ki kupi nov avto,pogleda kolko olja ma not.
sašo5 je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:mogoče so pa že v štartu zajebali ko so olje nalivali,pa so ga nalili glih tolk da ni lučka svetla. dvomim da nekdo ki kupi nov avto,pogleda kolko olja ma not.
...nulti servis se še vedno dela_stranka dobi avto z vsemi tekočinami na full - razen goriva![]()
Je motor pač tako delan, da v štartu popije več olja zaradi takhi ali drugačnih stvari, kar ni nič slabega, prej nasprotno............in naj s enekdo najde ter pove, kdaj je ta motor imel kake probleme; blok, cilindri, glave, ventili, bati, ojnice........ipd. (turbine ter potrošni materijal ne štejemo....) motor lahko postavimo ob bok(in v nemških časopisih, sedaj na odhodu so ga )mercedesovem (123 serija) 240 dizel...... - milijon km.....(poznam v mk IV 1.9 Sdi 600.000km)
dinamic00 je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:mogoče so pa že v štartu zajebali ko so olje nalivali,pa so ga nalili glih tolk da ni lučka svetla. dvomim da nekdo ki kupi nov avto,pogleda kolko olja ma not.
...nulti servis se še vedno dela_stranka dobi avto z vsemi tekočinami na full - razen goriva![]()
Je motor pač tako delan, da v štartu popije več olja zaradi takhi ali drugačnih stvari, kar ni nič slabega, prej nasprotno............in naj s enekdo najde ter pove, kdaj je ta motor imel kake probleme; blok, cilindri, glave, ventili, bati, ojnice........ipd. (turbine ter potrošni materijal ne štejemo....) motor lahko postavimo ob bok(in v nemških časopisih, sedaj na odhodu so ga )mercedesovem (123 serija) 240 dizel...... - milijon km.....(poznam v mk IV 1.9 Sdi 600.000km)
Mislim da so Nemške mašince zadnje na spisku, kar se tiče težav. Jaz še nisem imel težav z wv in tud ne mislim da bom jih imel. Poznam pa par kolegov k imajo sledeče znamke Fiat, Alfa Romeo,Citroen in imajo same težave. Nebom rekel , da so vsi ti avti zanič / kokr se nastaviš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 36 gostov