Blueboy_RM je napisal/-a:Avto sem imel že v zraku spredaj in sem obračal kolo sem ter tja, lufta ni videt, tudi ne poka ko je avto privzdignjen. Če bi bil ležaj, a ne bi pokal zmeri, ko bi vrtel volan?
ja ponavadi ko je avto v luftu ni več obremenitve na sklope podvozja in vzmetenja in potem ni slišati pokanja, sploh to velja za ležaj amortizerja, ko je avto na tleh je na polno obremenjen in se pri obračanju volana pokaže in tudi sliši okvara, ko je pa v luftu, pa te obremenitve oziroma teže ni in ne daje nobenih znakov obrabljenosti, probi dati malo masti tam okol šalčke amortizerja, se pravi z spodnje strani če dosežeš (notranja stran blatnika) in pa še malo masti spusti v zgornji del amortizerja-gledano pod pokrovom motorja, vzami kakšno plastično injekcijo, napolni jo z mastjo in potem masti probi stisnt, v vse špranje okol amortizerja, mogoče bo kaj pomagalo, to ti predlagam samo zato, da boš vidu, če pride mast do ležaja amortizerja in posledično neha amortizer pokat, pol je to to in lahk delaš naprej oziroma veš kje začeti popravljati...........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......