Še slike:
To je ta zadeva

Bencin meče skozi črno cevko, ki je na naslednji sliki sneta

primozek68 je napisal/-a:Tko, kt je tristan reku, prej pa probej trotlzihr, s kompresorjem spihaj v kontra smeri, mogoče bo smetko vn porinl. Pa olje zamenjaj.
ronnie je napisal/-a:Ko tole prebiram mi je nekako prišlo ma misel da bi lahko tale tvoj strojček bil kak dan shranjen pri odprti pipci v zelo ležečem položaju in bi bencin preko uplinjača stekel v motor oziroma v spodnji del in se pomešal med olje
A glede na ohranjevost gotovo ne, ker si vesten.
Plovček kot je že nekdo omenil je pa možno, da se je zataknil a je morala biti pipca tudi v tem primeru odprta.
off:
Kolk se je pa kadil ko si tole zalavfal![]()
on:
Kot praviš si olje menjal. Zdej ga kontroliraj in tudi porabo bencina, ker bencin izpira olje je slabo za vitalne dela motorja,
Bosko001 je napisal/-a:Napaka je sigurno v uplinjaču, in to v plovcu,ki zapira bencin, kje je pa potem bencin našu pot do olja, pa ne vem točno. Ko ga ne uporabljaš, moraš nujno zapirat pipico za bencin! Pa v olju ne sme bit bencina (vsaj ne veliko), zato takoj zamenjaj olje, če se ti to še kdaj ponovi!
hrošč je napisal/-a:Pozdrav!
V prejšnji zimi mi je začel dol padat jermen za "sklopko". Če se ne motim in sem našel pravi podatek na internetu, je notri klinasti jermen dimenzije 17x580. Kje bi lahko dobil tak jermen?
Gledal sem po spletnih trgovinah, pa omenjene dimenzije nisem našel.
Mgajvr je napisal/-a:poskusi tule
http://www.agroservis-vode.si/prodajni- ... ogram.aspx
Po forumu brska: berlonso in 6 gostov