pri vw/audi se točkuje; recimo menjava olja je 30 točk, kar naj bi zneslo pol ure dela, stane pa z davkom 18.5 eur, se pravi, da je cca 40 eur ura dela (za polota/foxa je verjetno ceneje) za avte nad 10 let je na te cene 50% popusta(samo delo)
Pred sabo imam celotno zgodovino VW Passata, iz tam sem prepisal te enote. Nam so jo zaračunali, pa ne enkrat
Zanimivo pa da enkrat je servisni pregled točkovan z 90 točkami, drugič z 130 Obakrat pa gre za Servisni pregled intervalni z garan. mobil, cena enote 0,44.
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.
Urne postavke so od servisa do servisa različne, kakor tudi kje stoji ta servis, v Ljubljani so dražje ( kakor tudi najemnine in stroški ) kot v Lendavi ali Kopru. Razlika med motornimi kolesi in avtomobili ni opazna - mogoče kje na kakšnem servisu minimalna.
evo, kolk je mene prišel servis na 15.000...(olje v lastni režiji)
prečekiran je bil še računalnik....(res je 90 pik, pisano, drugače je sama menjava olja 60 ampak kot je razvidno, je vedno nekaj rabata notri.....)
P.S in tako vsi moji servisni računi zgledajo na vseh avtih.....(skratka, minimalizem)
S|icKeR je napisal/-a:In ti si greš delat potne stroške pa kupovat neoriginal oljni filter da bi prišparal, medtem ko original za tvoj avto stane 7,09€?
ne, ne saj maš na malem papirčku(računčku) zgoraj sklamano skupaj 108 eur - to je cena za 5 lit olja (5-30 LL Castrol) in oljni filter.....vzamem pa spodaj v skladišču, ker dobim še večji popust(rabat) kot zgoraj na servisu......(prodaja rez. delov je neodvisna od servisa) zato sam nabavljam na tak način.....