marjan novak je napisal/-a: Servis lagune na 15k je 250e, popoldasnec bi vzel pol manj pa ne more, ker nima računalnika in krog je sklenjen.
lenivec je napisal/-a:kaj pa hodiš ka takemu popoldancu ki ga je pred 10 leti povozil čas. pelji k takemu ki ima opremo doma. edino taki ti bo sposobn porihtat avto ko bo kaj crknilo.
minili so časi, ko lahko vsak pepček z malo orodja šraufa doma. zdaj je treba nekaj vložit če hočeš da boš mel delo.
black je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Hja............. ni vse v opremi, čeprav brez nje ne gre. Veliko je tudi v znanju uporabljati to opremo.![]()
Lep pozdrav
No no, ne rabiš bit glih dipl.ing....
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ja se strinjam..............90% dipl.ing. tega ne zna uporabljati - torej res ni potrebno.
Lep pozdrav
sašo5 je napisal/-a:black je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Hja............. ni vse v opremi, čeprav brez nje ne gre. Veliko je tudi v znanju uporabljati to opremo.![]()
Lep pozdrav
No no, ne rabiš bit glih dipl.ing....
zagovarjam stališče, da bi mehanik v današnjem času vsaj srednjo šolo moral imet.....minili so časi "starih" mehanikov, ki so "na uho" štelali vžig in se otepali stroboskopa, kot hudič križa....pa minili so časi, ko je mehanik zlagal klackalice; to napravijo v tovarni in "špila" milijon km.če treba, menjalniki se tud ne "razkapajo" več; novega in konec(sploh avtomatika).......če ne bomo spremenili sistema šolanja, ne bomo imeli kmalu več nič; stari, ki so znali mehaniko bodo "pomrli" novim se niti ne sanja zakaj se gre, uvozniki pa od trgovcev/serviserjev z dneva v dan več zahtevajo.....pa še problem je ta, da za mehanika niti en razred ne morejo več napolnit v vsaki regiji....
P.S znanec(prijatelj od TrijiAdijo) ki dela na Opelu in je razlagal o poteku šolanja za Insingnijo na Madžarskem, ter dojemanju/nedojemanju določenih mehanikov o zadevi, ampak tudi predavatelj ni bil najbolj na "ti" z zadevo....
....nedolgo nazaj (na istem servisu) stranka imela cel mesec avto tam, ker kao je bilo treba updejtat računalnik(tov. vpoklic Captiva). ....banalno rečeno; dol je šlo, gor ne.....
Fiatfan je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Ja se strinjam..............90% dipl.ing. tega ne zna uporabljati - torej res ni potrebno.
Lep pozdrav
ja sevedanevem zakaj vsi napadate izobražene ljudi? smo v informacijski dobi t.j. doba znanja in brez izobrazbe ni ničesar! Če pa je tako lahko diplomirat,zakaj pa potem niste dipl.ing??
joj joj nekateri sami sebe tolažite zaradi pomanjkljive izobrazbe.
Fiatfan je napisal/-a:x2. se strinjam, vendar v neki drugi temi nisi ravno zagovarjal izobražena kadra.
seat je napisal/-a:Hja fantje zakaj pa vozite avte na takšne pooblaščence.JSt sem zmeraj pri vsakem servisu poleg in vem kaj mi menjajo in kaj ne.Na zadnjem servisu za Hondo sem bil pa presenečen.Sprejem tak kot,da bi z šefom servisa bla največja prijatelja.Ob zgodnji uri me je lepo pričakala kavica nakar sta se 2 serviserja posvetila moji Hondi in morm priznat,da nima zastonj ta servis slovesa daleč naokoli.Vse je potekalo kot švicarska ura in domala je blo tko kot v kakšnih boksih točno se je videlo kako usklajeni so delavci.Kljub temu,da je bil prvi servis sta mi preverila tudi tiste stvari,ki pod prvi servis ne spadajo in pač povedla kaj bi bilo fajn preventivno zamenjati in kaj ne.Res pohvale in ja servis je bil cenejši od vseh dozdajšnih znamk.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov