Imam težavo in sicer z R5 campus, l.90. Včeraj sem se peljala iz Vrhnike do Ljubljani, nakar sem sredi Tržaške zasledila, da se mi spredaj kadi ( bel dim ), pa sm si rekla, ok, ne delaj panike. Se vozim dalje do faxa, avto funkcionira normalno, le da se mi je zdelo, da je sklopka postajala trša - kot, da bi hotela sama ven skočit. ( Tega sicer nisem povezovala z kajenjem ), vendar mogoče je kakšna zveza, glede na to, da se na avte ne spoznam.
Po parih urah na faxu, se peljem do BTC-ja, čakam prijatlco s prižganim avtom, spet opazim, da se spredaj kadi, ugasnem avto stopim ven, spredaj se sliši glasen ropot - kot bi imela 100 hrčkov zaprtih v haubi, pogledam pod avto in opazim rjavkasto tekočino, ki besno lije iz avta. Predvidevam, da je kaj v povezavi s hladilnikom ali kaj ? Haube nisem odpirala, zato ker sem raje šla stran od avta, da ne bi kej eksplodiral

Prosim za kakršen koli nasvet. A je možno, da je samo posoda z vodo počla ? Če je šel hladilnik rakom žvižgat, do stane približno toliko, kot vrednost mojega celega avta ne ?
Hvala za odgovore že v naprej