Misak je napisal/-a:čaki, samo da vidim če prav razumem: zaviraš do popolne ustavitve in pri tem ne pritisneš sklopke sploh...
desiree je napisal/-a:Ne, bremzo.
Oz. ko rahlo stisnem bremzo ali pa večkrat se samo dotaknem bremze, da bi pred križiščem zmanjšala hitrost, to se zgodi še preden menjam v nižjo prestavo.
Torej sklopke še niti taknem ne.
desiree je napisal/-a:Ne, bremzo.
Oz. ko rahlo stisnem bremzo ali pa večkrat se samo dotaknem bremze, da bi pred križiščem zmanjšala hitrost, to se zgodi še preden menjam v nižjo prestavo.
Torej sklopke še niti taknem ne.
R 26 je napisal/-a:Mi je zelo žal ampk tole morm napisat. Hodm v srednjo šolo (ni potrebe po oznaki za šolarja) in mi je bilo že v prvem postu jasno, kaj se z avtom dogaja, vendar rešitve ne poznam zato tudi nisem odpisal. Vidim pa kako nekateri še kar ne razumete 5x napisano in ponovno obrazloženo stvar. Misak je po ponovni razlagi razumel, Energetiku pa spet ni nič jasno, temveč ga je natančnejša obrazložitev še bolj zmedla. desiree se obravičujem za to smetenje teme in upam da čimprej popravš voz. Drugim pa brez zamere ampk sm mogu to napisat.
R 26 je napisal/-a:Mi je zelo žal ampk tole morm napisat. Hodm v srednjo šolo (ni potrebe po oznaki za šolarja) in mi je bilo že v prvem postu jasno, kaj se z avtom dogaja, vendar rešitve ne poznam zato tudi nisem odpisal. Vidim pa kako nekateri še kar ne razumete 5x napisano in ponovno obrazloženo stvar. Misak je po ponovni razlagi razumel, Energetiku pa spet ni nič jasno, temveč ga je natančnejša obrazložitev še bolj zmedla. desiree se obravičujem za to smetenje teme in upam da čimprej popravš voz. Drugim pa brez zamere ampk sm mogu to napisat.
Energetik81 je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Mi je zelo žal ampk tole morm napisat. Hodm v srednjo šolo (ni potrebe po oznaki za šolarja) in mi je bilo že v prvem postu jasno, kaj se z avtom dogaja, vendar rešitve ne poznam zato tudi nisem odpisal. Vidim pa kako nekateri še kar ne razumete 5x napisano in ponovno obrazloženo stvar. Misak je po ponovni razlagi razumel, Energetiku pa spet ni nič jasno, temveč ga je natančnejša obrazložitev še bolj zmedla. desiree se obravičujem za to smetenje teme in upam da čimprej popravš voz. Drugim pa brez zamere ampk sm mogu to napisat.
Človek, desiree piše v ponovni razlagi, da ji pri 115km/h v prestavi motor začne crkovati. Ne more, pa če vzame ključ iz ključavnice. Motor v tem primeru vrtijo kolesa.
Edina možnost, da se motor med vožnjo zaustavi je, da ni v prestavi ali da stisneš sklopko. Edino če gre za kakšno drugo napako, da se pri spuščenem gasu in določenih obratih prižgejo lučke. Zato jo pa sprašujem katere. Ker da bi naenkrat crknila alternator in oljna pumpa je pa skoraj neverjetno.
simimedi je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Mi je zelo žal ampk tole morm napisat. Hodm v srednjo šolo (ni potrebe po oznaki za šolarja) in mi je bilo že v prvem postu jasno, kaj se z avtom dogaja, vendar rešitve ne poznam zato tudi nisem odpisal. Vidim pa kako nekateri še kar ne razumete 5x napisano in ponovno obrazloženo stvar. Misak je po ponovni razlagi razumel, Energetiku pa spet ni nič jasno, temveč ga je natančnejša obrazložitev še bolj zmedla. desiree se obravičujem za to smetenje teme in upam da čimprej popravš voz. Drugim pa brez zamere ampk sm mogu to napisat.
Človek, desiree piše v ponovni razlagi, da ji pri 115km/h v prestavi motor začne crkovati. Ne more, pa če vzame ključ iz ključavnice. Motor v tem primeru vrtijo kolesa.
Edina možnost, da se motor med vožnjo zaustavi je, da ni v prestavi ali da stisneš sklopko. Edino če gre za kakšno drugo napako, da se pri spuščenem gasu in določenih obratih prižgejo lučke. Zato jo pa sprašujem katere. Ker da bi naenkrat crknila alternator in oljna pumpa je pa skoraj neverjetno.
Če si jaz pravilno predstavljam, bi rekel takole - motor lahko ugasne pri tej brzini, vendar ravno zaradi tega kot si omenil se takoj tudi nazaj prižge - kot bi ga porinil in dal kontakt ter spustil sklopko - mar ne? Takrat, ko pa "crkne" se pa verjetno prižgejo vse tiste lučke ki se ob zagonu avtomobila. Upam, da nisem brcnil v temo, vsajtako si jaz tole razlagam že od prvega posta dalje.
LP
Simimedi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov