DaDo3 je napisal/-a:Lep Pozdrav,
Zanima me če mi lahko pomagate,kako najdem kazalec temperature olja, ker imam kazalec samo za bencin gre se za astro 08 letnik gtc
sašo5 je napisal/-a:DaDo3 je napisal/-a:Lep Pozdrav,
Zanima me če mi lahko pomagate,kako najdem kazalec temperature olja, ker imam kazalec samo za bencin gre se za astro 08 letnik gtc
ma kakšno olje....opelaši (in po novem tudi cel kup drugih znamk -tudi VW novi polo) še za temeratur vode ne dajo cagra.........in za naše vrle "testerje" v časopisih (Jakaracman in A.M. ) to sploh ne pada pod minuse.....
DaDo3 je napisal/-a:Kazalec za temperaturo vode ali olja kakor koli ze mogoče veste ke je ??
IcEm4n je napisal/-a:Očitno nekateri še niste slišal za digitalen prikaz (temp. vode), ki ga Opli zadnje čase "skrivajo" v skritih menijih.
sašo5 je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Očitno nekateri še niste slišal za digitalen prikaz (temp. vode), ki ga Opli zadnje čase "skrivajo" v skritih menijih.
že, že vendar to veš ti, proizvajalec pa ne napiše v priročniku o uporabi vozila, da ima BC tudi "skriti meni".....- cagr bi moral bit in pika(sploh pri dizlu)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov