klemen_ je napisal/-a:Nove zimske gume in še opravljena optika, volan še zmeraj postrani pri vožnji naravnost. Se da uveljavljat garancijo, sej konc koncu lahko rečejo, da sm vmes lahko že kam zapeljal ane. Optika je bila opravljena cca. 14 dni nazaj.
http://www.shrani.si/f/r/A/CfebK8C/1/img.jpg
EDIT adis: naslednjič daj manjšo sliko!!!
EDIT: Ja sej sm takoj brisov k sm vidu, kok je velika.No gor link do slike.
povh je napisal/-a:Jaz sem imel enak problem, le da je bil volan obrnjen v eno stran po opravljeni optiki, prej je bil v redu. Optiko so delali an amzs otočec. Po enem tednu sem peljal avto nazaj, pa so se neki zgovarjali, da je to druga izmena delala...Pa sem reku, da je men čist vseen kdo pa kaj majo tam, jaz sam hočem imet narejeno tako kot treba. Potem so ugotovil, da je optika že čist podrta (očitno ni bilo zategnjeno tako kot treba), vendar so vseeno popravili zastonj. Zdaj ne vozim več tja na optiko, ker se prehitro podre že pri normalni vožnji.
Jaz bi na tvojem mestu peljal nazaj, pa naj zrihtajo tako kot mora bit.
Whyte je napisal/-a:povh je napisal/-a:Jaz sem imel enak problem, le da je bil volan obrnjen v eno stran po opravljeni optiki, prej je bil v redu. Optiko so delali an amzs otočec. Po enem tednu sem peljal avto nazaj, pa so se neki zgovarjali, da je to druga izmena delala...Pa sem reku, da je men čist vseen kdo pa kaj majo tam, jaz sam hočem imet narejeno tako kot treba. Potem so ugotovil, da je optika že čist podrta (očitno ni bilo zategnjeno tako kot treba), vendar so vseeno popravili zastonj. Zdaj ne vozim več tja na optiko, ker se prehitro podre že pri normalni vožnji.
Verjel ali ne ampak v 9 letih kar delam optike na tovornih vozilihje bilo mogoče 20 reklamacij zarado požrtih gum in verjel ali ne optika je bila ista kot takrat ko je odpeljal iz delavnice ampak ker nekaterim debilom ne moreš dopovedat da naj pritisk v gumah kontrolirajo vsaj enkrat mesečno je normalno da ti jih požre če imaš namesto 8,4 napumpane 6 barov teža vozila paje med 30-40 tonWhyte je napisal/-a:povh je napisal/-a:Jaz sem imel enak problem, le da je bil volan obrnjen v eno stran po opravljeni optiki, prej je bil v redu. Optiko so delali an amzs otočec. Po enem tednu sem peljal avto nazaj, pa so se neki zgovarjali, da je to druga izmena delala...Pa sem reku, da je men čist vseen kdo pa kaj majo tam, jaz sam hočem imet narejeno tako kot treba. Potem so ugotovil, da je optika že čist podrta (očitno ni bilo zategnjeno tako kot treba), vendar so vseeno popravili zastonj. Zdaj ne vozim več tja na optiko, ker se prehitro podre že pri normalni vožnji.
Verjel ali ,ne, pa naj se lahko kdo krega ali karkoli. Optika se podre takoj ko ti z vozilom narediš nekaj kilometrov. Povem iz lastnih izkušenj, ker vem ker sm to tudi sam preizkusil.
čare je napisal/-a:Verjel ali ne ampak v 9 letih kar delam optike na tovornih vozilihje bilo mogoče 20 reklamacij zarado požrtih gum in verjel ali ne optika je bila ista kot takrat ko je odpeljal iz delavnice ampak ker nekaterim debilom ne moreš dopovedat da naj pritisk v gumah kontrolirajo vsaj enkrat mesečno je normalno da ti jih požre če imaš namesto 8,4 napumpane 6 barov teža vozila paje med 30-40 tonWhyte je napisal/-a:povh je napisal/-a:Jaz sem imel enak problem, le da je bil volan obrnjen v eno stran po opravljeni optiki, prej je bil v redu. Optiko so delali an amzs otočec. Po enem tednu sem peljal avto nazaj, pa so se neki zgovarjali, da je to druga izmena delala...Pa sem reku, da je men čist vseen kdo pa kaj majo tam, jaz sam hočem imet narejeno tako kot treba. Potem so ugotovil, da je optika že čist podrta (očitno ni bilo zategnjeno tako kot treba), vendar so vseeno popravili zastonj. Zdaj ne vozim več tja na optiko, ker se prehitro podre že pri normalni vožnji.
Verjel ali ,ne, pa naj se lahko kdo krega ali karkoli. Optika se podre takoj ko ti z vozilom narediš nekaj kilometrov. Povem iz lastnih izkušenj, ker vem ker sm to tudi sam preizkusil.
a_sist je napisal/-a:Mislim da je v 6 letih in pol že zrihtal optiko..
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov