Ubuntu je napisal/-a:Ima rumeno in rdečo lučko. Ko posveti rumena, ni nobene panike, dotočiš in pelješ naprej. Ga imam pač en liter vedno s sabo. Imam pa Aral Tronic 431, tak kot ga dajo na servisu.
Dj Big je napisal/-a:Ubuntu je napisal/-a:Ima rumeno in rdečo lučko. Ko posveti rumena, ni nobene panike, dotočiš in pelješ naprej. Ga imam pač en liter vedno s sabo. Imam pa Aral Tronic 431, tak kot ga dajo na servisu.
ja moj kolega ma tut golfa tega 90KM Edition, in on mi je povedu da je castrol 5w40 ful dobro tko da sm ga kupu. 1 litr na petrolu 21€in ga mam v avtu tko da upam da ni nč narobe bom pa itak hmau servis delu
Templar je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Ubuntu je napisal/-a:Ima rumeno in rdečo lučko. Ko posveti rumena, ni nobene panike, dotočiš in pelješ naprej. Ga imam pač en liter vedno s sabo. Imam pa Aral Tronic 431, tak kot ga dajo na servisu.
ja moj kolega ma tut golfa tega 90KM Edition, in on mi je povedu da je castrol 5w40 ful dobro tko da sm ga kupu. 1 litr na petrolu 21€in ga mam v avtu tko da upam da ni nč narobe bom pa itak hmau servis delu
Če si kupil Castrol Edge(zlata posoda) potem nisi tako zelo preplačal ali mimo vsekal, je baje precej dobro olje ne glede na to da je Castrol. Če pa si kupil TXT oz. srebrna posoda pol pa si ga ene 3X preplačal.
4vale6 je napisal/-a:*edit,vidim da si kupu pravo olje (vw 505-01)
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov