pocesnkII je napisal/-a:lp
pasati in podobni avti so imeli tovarnisko napako in sicer so se cepki (edn je pod akumulatorjem) zamasili in voda in ostla nesnaga ni odtekala iz tega prostora, v katerem se nahaja tudi motorna elektronika.
svetujem da zadevo preverite in te gumijaste cepke odstranite (tako je dala tovarna navodilo), motorno elektroniko pa odklopit in naredit postopek kot ga so ze zgoraj navedli, tudi pogled na ostale konektorje nebo skodil in morebitno oksidacijo odstranit ter seveda nasprict z kontakt sperjem tek ene parkrat dati konektor skupaj in nazaj narazen da se zadeva mal ''preriba''
Rebulus je napisal/-a:Evo, sem pregledal.Čep sem odstranil, čeprav ni bilo krize.Zdaj razumem, da bi se lahko v posodi pod vetrobranom nabrala voda, vendar še ni bilo tako daleč, čep sem pa vseeno izpulil.Avto še vedno ne dela kot bi moral.Zdaj gre takoj po prvem pritisku gasa v plan B.A je skoraj sigurno da je hin elektronika?Kako izgleda defekt na pumpi, če je krivo gorivo (npr. če je slaba nafta, biodiesel ali pa če je nekdo pred mano kuril gnojšnico - kurilca).Hvala za poste!
P.S. Pozabil sem napisati, da med vožnjo v planu B na armaturi utripa rumena spirala.
dule17 je napisal/-a:če utripa rumena spirala je na golfu 100% stikalo na zavori za zavorne luči. Lahko tko ugotivš da ti "štop" lampe ne delajo.
Stane enih 8€, zamenjaš ga pa v 5 minutah, če nimaš pojma.
pocesnkII je napisal/-a:edina varijanta je da se usedes v avto, priklopi racunalnik in se fura tolk casa dokler se nepojavi napaka, ob tem pa se spremlja parametre motorja. potem bi se pa moral vidt kaj se dogaja.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov