ManIAK je napisal/-a:Mislim da po 2h izpraznjenih tankih nafte, nebo več sledu o kurilcu...
uros11 je napisal/-a:Razdrejo motor, vlečejo cevi dol ali kaj? Eno je lepo intravenozno v kesel, drugo pa, da ti šarijo po motorju. Pa še vse je pokrito s plastiko.
bizgec je napisal/-a:Sem iz primorske,obakrat so mi vzeli vzorc na nekdanjem mejnem prehodu z italijo Rožna dolina.To je že par let nazaj-zdej pa je mobilna enota carine-trošarinci z kombijem(R Master) v barvah carine.Če ustavljajo na AC,naredijo ponavadi obvoz čez kakšno pumpo in potem kontrolirajo.Na cestah pač ustavljajo na parkingih.
marko21 je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:Kakor kdaj vzamejo vzorec-meni so ga dvakrat iz rezervarja(fiat tipo).
Iz katerega območja si, in če lahko poveš ali so te ustavili na AC ali na kakšnio regionalni cesti? Kako zgleda ?
Namreč sem iz koroške in še nikoli nisem videl carine, da bi stali kje.
Lp
roberto-82 je napisal/-a:marko21 je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:Kakor kdaj vzamejo vzorec-meni so ga dvakrat iz rezervarja(fiat tipo).
Iz katerega območja si, in če lahko poveš ali so te ustavili na AC ali na kakšnio regionalni cesti? Kako zgleda ?
Namreč sem iz koroške in še nikoli nisem videl carine, da bi stali kje.
Lp
ti mrm povedet da premalo gledaš okoli![]()
![]()
![]()
ker jih js kr dostkrat vidim in sicer v drg-ju in v prevaljah ,pa na slemenu so zadnje čase kr pogosto lp
![]()
peroRS je napisal/-a:bizgec je napisal/-a:Sem iz primorske,obakrat so mi vzeli vzorc na nekdanjem mejnem prehodu z italijo Rožna dolina.To je že par let nazaj-zdej pa je mobilna enota carine-trošarinci z kombijem(R Master) v barvah carine.Če ustavljajo na AC,naredijo ponavadi obvoz čez kakšno pumpo in potem kontrolirajo.Na cestah pač ustavljajo na parkingih.
Pri nas (okolica Babnega polja, bližina meje) velikokrat opazim to kontrolo (v carinskih barvah), ki preverja razne tovornjake, (pa tudi traktorje na poljih!!).
Nisem pa še videl, da bi kar naključno na cesti ali AC kontrolirali avte.![]()
Mogoče mal čudno vprašanje, ampak kako pa vejo koga ustavit? A stare/novejše avte? Kako vejo če je dizel, preden pripelješ bližje?
Tole mi ni čist jasno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov