Napisal/-a Patrik_A3 Če dec 31, 2009 12:41 pm
Pozdravljeni.
Gre se za vozilo: Vw touran 1.9 TDI z dodatnim grelcem webasto (original vgrajenim )
Že celo leto me webasto zajebava in so mi ga že 3x čistli pa tudi menjavali. Niti 1x mi niso omenili da bi lahko bla nafta kriva.
Sedaj pa danes pridem po 4 dneh po avto in mi pokaže da bom moral plačati 2500€ zaradi tega ker je nafta z omv-ja čisto drugačna kot njihova s petrola. Nafta z omv je čisto žuta od petrola pa bolj bela in ni bilo tapravega izgorevanja in je posledično zaradi tega mi webasto crkno.
Ne vem zakaj mi ni to že včeraj rekel ko so ugotovil i,da je nafta vzrok da je webasto crkno pa pumpa v tanku pa nevem kaj še vse,ker bi reko naj ne menjujejo.
Danes ko sem reko da nebom plačal teh 2500€,ker jaz nisem nič kriv če je bla nafta na omv zanič mi najprej niso hotli dat avta nazaj. No potem sem ga dobil in račun ter iz analize z LJ bo prišlo po novem letu. Šel sem takoj te danes na omv,tankal dizla v kanto in je bil čisto iste barve kot so ga oni ven z mojega avta potegnili,šel nazaj na porsche tako da so vzeli še tega da bodo vse poslali v lj.
Torej velika katastrofa je sedaj vse tole!
Kaj sledi sedaj? 99% je da mi vw oz. garancija nebo krila tega ogromnega stroška in ni mi več popolnoma nič jasno od kod naj zaj jaz vzamem teh 2500€ ter kako naj drugače še dokažem,kot pa z današnjo nafto,ki je bla enaka kot so izčrpali z rezervara,ter s priloženim računom da jaz pri tem nisem nič kriv.
Ni mi več popolnoma nič jasno kaj naj naredim,ker baje če nebom plačal računa,mi pridejo po avto pa ga zaplenijo.
Lepo prosim za kakršno koli pomoč ali pa nsvetom ker jaz sem v popolni temi in še manj mi je jasno od kod naj zaj vzamem naenkrat 2500€,ker jaz sem se zanašal valda na garancijo,ker itak ni moja krivda da je tole crknilo zaradi slabe nafte.
Zadnjič spremenil
Patrik_A3, dne Če jan 07, 2010 8:26 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
One day......BACK TO BLACK!