matejs je napisal/-a:Zdravo.
Mene pa zanima ali se splača vozit golfa 5 na originalne servise po poteku garancije? Kakšne imate s tem izkušnje? Razmišljam da bi ga peljal k Dušanu Golobu v Zg.Polskavo. Imate kakšne neprijetne izkušnje z njim. Avto pa je dizel in je star 2,5 let.
lp,
Matej
sašo5 je napisal/-a:matejs je napisal/-a:Zdravo.
Mene pa zanima ali se splača vozit golfa 5 na originalne servise po poteku garancije? Kakšne imate s tem izkušnje? Razmišljam da bi ga peljal k Dušanu Golobu v Zg.Polskavo. Imate kakšne neprijetne izkušnje z njim. Avto pa je dizel in je star 2,5 let.
lp,
Matej
vedno se splača vozit na pooblaščeni servis; tudi ko bo avto star 5 let recimo in se bo pojavila napaka, ali vpoklic ti brez žigov ne velja........ko garancija mine, se uveljavlja kulanca in še avto ima itak doživljensko mobilno garancijo.........
PS. in ob normalnem dogovoru s pooblaščencem, je le ta lahko tudi cenejši kot kakšen popoldanc_in zapomni si nasvet: tisto poceni, rata hitro drago in to tako drago, da glava boli....
hladni je napisal/-a:če je star 2,5 leti se ziher splača še hodit, ni dvoma. Vstrajnik je ziher tam okoli 100t km še krit, pač pogledat treba ne. Poleg tega imaš z leti popust pri servisu, 3 leta star ima 10% in tako gre naprej. Olje nosiš svoje. Preplačaš le filtre in pač servisni pregled. Hm...
pinny je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:Zanima me, ali je problem z vztrajnikom le pri TDI ali je enako pri bencinarjih?
morda za nekoga butast vprašpanje a zame ne, kako zgleda ta problem z vztrajnikom, kaka opažanja pri vožnji pa to?
Energetik81 je napisal/-a:Mene pa zanima, kako lahko crkne vztrajnik....
~toMmy~ je napisal/-a:Konkretno pri mojem golfu je proizvajalec Sachs in pomoje še pri marsikateri znamki.
sašo5 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Mene pa zanima, kako lahko crkne vztrajnik....
zaradi vztrajnika se je nekaj avtov že vžgalo....(prvi turani)razlagal na starem vw/audi forumu en mehanik (ZvoneCH) ki dela v Švici na servisu.....
evo preberi si:
http://ro.zrsss.si/projekti/kmetijstvo/ ... trajni.htm (dušilnik vrtilnega nihajnja ni več kos nalogi oz. prenašanju navora na cesto)prvo trese, trese(pri pospeševanju) dokler se na koncu še v leru pokažejo tresljaji.........~toMmy~ je napisal/-a:Konkretno pri mojem golfu je proizvajalec Sachs in pomoje še pri marsikateri znamki.
edino Sachs in Luk delajo za prve vgradnje(vw/audi) imaš pa še Valeo.....
~toMmy~ je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Mene pa zanima, kako lahko crkne vztrajnik....
zaradi vztrajnika se je nekaj avtov že vžgalo....(prvi turani)razlagal na starem vw/audi forumu en mehanik (ZvoneCH) ki dela v Švici na servisu.....
evo preberi si:
http://ro.zrsss.si/projekti/kmetijstvo/ ... trajni.htm (dušilnik vrtilnega nihajnja ni več kos nalogi oz. prenašanju navora na cesto)prvo trese, trese(pri pospeševanju) dokler se na koncu še v leru pokažejo tresljaji.........~toMmy~ je napisal/-a:Konkretno pri mojem golfu je proizvajalec Sachs in pomoje še pri marsikateri znamki.
edino Sachs in Luk delajo za prve vgradnje(vw/audi) imaš pa še Valeo.....
Kakšne so pa alternative za 1.9 TDI, če bi mi slučajno še kdaj crknil? Obstaja kakšna "športna" varianta bolj trpežna ali kaj v tem smislu? Luk-ov je tisti cenejši, če se ne motim, a je z njimi tudi toliko problemov? Sicer pa baje ne paše v mojega...
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov