trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava.prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.
LukL je napisal/-a:trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava.prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.
to ne more bit na redno servisiranem vw-ju pr 50k km- jim ga pred servis postavim pa zažgem vse skup
nekaj si zapomni, renault je samo polizdelek zato se tvoji mašini sploh ne čudim
LukL je napisal/-a:trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava.prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.
to ne more bit na redno servisiranem vw-ju pr 50k km- jim ga pred servis postavim pa zažgem vse skup
nekaj si zapomni, renault je samo polizdelek zato se tvoji mašini sploh ne čudim
INFINITI je napisal/-a:LukL je napisal/-a:trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava.prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.
S takšnim odnosom bo tvoja pot bolj kratka tudi na temu forumu. Obnašaj se normalno do drugih članov, ali pa zapusti forum in poišči profesionalno pomoč - pa nisem mislil na avtomehanika
slavkot1 je napisal/-a:isti problem mel kolega na alfi bla je pa ena šoba fuč. Avto ful težko užgal mrzu skor ni hotu če si pa v sesalni kanal našpricu un start sprej ki je za mrzlo vžiganje motorjev pa tega je pa vžgal. ko je bil avto vžgan ni imel pa nobene moči.
LukL je napisal/-a:zakaj imam občutek da tudi če gre avto na original servis, napake ne bodo odkrili?!
LukL je napisal/-a:ja kak se slišiprimozek68 je napisal/-a:ko avto probaš zalaufat pumpa za gorivo dela
Kako se pa to sliši pri TDI motorju?
čist normalno
lancia hf je napisal/-a:LukL je napisal/-a:ja kak se slišiprimozek68 je napisal/-a:ko avto probaš zalaufat pumpa za gorivo dela
Kako se pa to sliši pri TDI motorju?
čist normalno
Zgleda sem res čisto nepoučen na "novejših" avtomobilih, samo ali mi lahko gdo pove kje ima "dizelca" še kašno "pumpo" za gorivo, razen "boš-pumpe"![]()
LukL je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:LukL je napisal/-a:trio adio je napisal/-a:lahko že mašina počasi zaribava.prejšni teden sem menjal pri meganu 1.9 dci mašino zaradi isih razlogov.avto je imel 75.000km.
S takšnim odnosom bo tvoja pot bolj kratka tudi na temu forumu. Obnašaj se normalno do drugih članov, ali pa zapusti forum in poišči profesionalno pomoč - pa nisem mislil na avtomehanika
ah, kak smo občutljivi bilo je v šali rečeno
sicer pa mislim da je o renaultovem dci-ju dost napisan na forum da bi se mu lahko tako reklo
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov