scisco1 je napisal/-a:Amm pri starem accentu se je slišalo neko kovinsko udarjanje ko je bil avto na miru in sklopka ni bla pritisnjena.
Drgač pa u tretjo, ročno gor in počasi spuščat pedal od sklopke... če avto crkne in ne gre na obrate je ql. Ampak kdo ve za koliko časa
el_diablo je napisal/-a:še jst bi nek vprašal:
ko je hladen je normalno,ko pa se avto segreje se ob pritisku sklopke sliši kot da bi nekaj nekam ružlo-podobno kot bi kaka zajla nekam rajsala,ampak to ni to ker je sklopka hidravlična.zvok prihaja izpod motorja,mogoče košara hin?
avto je polo 1.4tdi.
Js, ki sem tudi laik in se ne spoznam na te stvari, si te odgovore na forumu potem takole razlagam: ce kupujes avto lahko poskusis tisto stvar z 2. oz. 3. prestavo in ce se stvar odvije tako kot se mora (avto ugasne) potem super, ce pa ne, pa to stejem v minus (morda krivicno - ampak pac nisem strokovnjak in vseh podrobnosti ne znam oceniti, zato raje to sigurnejso pot).dejcc je napisal/-a:Torej loterija. Hvala vam, bom pa sprobal tele zadeve.
dejcc je napisal/-a:Jaz prvo ocenim občutek na pedalki ampak sem imel dobrega, ampak ko sem v drugi stisno gas do konca (avto ima 160KM) nisem imel časa gledat obratov itd. ker nad 4000 prav butne ko potegne, je pa nekaj zasmrdelo po zažganem zdaj pa nisem prepričan al gume še od prve prestave al se sklopka kuri....
prijema lepo od začekta, menjana je bila lani poleti, ni premehka ni pretrda, pedalka stoji nomralno..nevem
LinuxFuter je napisal/-a:En test je tudi takšen, da ko si čist na ravnem (ok, lahk je tut mal v hrib), daš v 2. brzino, spustiš gas (in seveda že prej sklopko) in avto mora it naprej, zlo počas, ne sme se ustavt, ne sme cukat (razn mal na začetku).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov