Par@gon je napisal/-a:No, dajmo se raje osredotočit na rešitev. Ima kdo kake izkušnje s tehničnimi na Avtotehni VIS, ali na A1? Baje naj bi bil en servis tudi pri BTCju na Leskovški, blizu subaru salona?
Par@gon je napisal/-a:Stvar je v temu, da gre za drugi avto
bugy1 je napisal/-a:Par@gon je napisal/-a:Stvar je v temu, da gre za drugi avto
Če imaš za registracijo drugega avta boš imel denar tudi za popraviti pomanjkljivosti.
Par@gon je napisal/-a:No, dajmo se raje osredotočit na rešitev. Ima kdo kake izkušnje s tehničnimi na Avtotehni VIS, ali na A1? Baje naj bi bil en servis tudi pri BTCju na Leskovški, blizu subaru salona?
Par@gon je napisal/-a:@seat, žal mi je, da te policaji nadlegujejo. Mene pa pač ne šmirglajo sto posto, tako je življenje. Ni vse tako črno-belo, kot se sliši. Mislim, da je vseeno ta forum tu zato, da si pomagamo, na kakršenkoli način že.
Lahko mi pošljete tudi zasebno sporočilo, če nočete izpostavljati določenega servisa, v vsakem primeru bom hvaležen.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Par@gon je napisal/-a:No ja, ne vem zakaj je pri nas vedno tako, da ljudje takoj pomislijo na najslabše. Z avtom je vse v redu (cenim svoje življenje in se drugače ne bi prevažal z njim), razen tega, da je lonec rahlo naluknjan in ročna ne prime čist do konca. Kako s tem ogrožam druge? Se mi bo ročna strgala in zaštihala mimoidočo babico na pločniku? Dvomim.
Hvala vsem za koristne informacije.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:Peljal se boš po ljubljani pri 50 na uro, nakar boš pritisnil zavoro in boš ugotovil da ti je nekdo prerezal zavorne cevke in zavore ne primejo, medtem ko se ti pri 50 na uro približuješ stoječi koloni. Potegnil boš ročno ki ne deluje in se zaletel s 45 na uro v nič hudega slotečo mamico z otrokom na zadnjem sedežu v Renault 5. Ker je tvoj avto večji in težji se boš ustavil nekje na zadnjih sedežih.
Ampak ročna itak ni pomembna.
jay je napisal/-a:loco: tudi tvoj stroj ob vseh teh predelavah ... nebi ravno gladko šel skozi tehničnega
Po forumu brska: Blinder, Google Adsense [Bot] in 15 gostov