Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
kamnčan je napisal/-a:Ok pa sej to bo u enmu tednu, sam pa predpostavmo d me en pač izsil. kaj u tem primeru bom uniču use al kako?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
hrošč je napisal/-a:Mene je eden izsilil tocno isti dan ko sem menjal ploscice in diske. Pohodil bremzo do konca, kolesa blokirala. REzultat: unicene ploscice, ena stran ni prijela skoraj nic.
bass je napisal/-a:Dve teoriji sta:
- ta "šolska" počasi pa po pameti
- "drive it like you stole it" varianta, kjer zavore utečeš na ravni cesti z zaporednimi zaviranji do meje pregrevanja (mehek pedal, slabše zaviranje). Pomembno je, da se med tem ne ustavljaš do nule, saj se vrhnji sloj ploščice zapeče na disk in potem trese.
Sem poskusil oboje, pa oboje deluje. Se mi celo zdi, da je potem zavorni učinek boljši z 2. varianto.
kamnčan je napisal/-a:No kot sem obljubil bom poročal. Zadeva lihk ne deluje obetavno. Pri čeljusti so zarjaveli tisti "batki" kateri potiskajo ploščice na disk. Zadaj je use uredu spredaj pa so tezave tako da bo zgleda na avto treba počakati še kakšen dodaten dan. Povedal mi je, da more sedaj čeljusti popolnoma razdreti odstraniti vse gumice in segreti in segrevati toliko časa, da bodo popustili. rekel je da se to da v 99% rešiti če ni prehudo. Se komu sanje če slučajno moje čeljusti (od avta d nebo pomote) spadajo v ta 1%, kako naprej. Kok to kej stane. Raj tuki gor zvem kakor pa da me preseniti z nekašno vrtoglavo vsoto.
Povedal mi je tudi da je to zelo pogosta težava pri korejcih nasplošno.
PS. se upravičujem za nepoznavanje pravilnih izrazov.
LP Rok
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov