Avto sta mojstra v predpranju veselo našpricala z nekim kislinskim napojem iz kantice in avto je šel skozi ščetke...
Naslednji dan sem opazil na soncu, da so vsi krom deli lisasto beli, zbledeli in nič kaj svetlikajoči kot prej. Sprva sem mislil da je nek vodni kamen ali ostanki šampona, vendar je očitno tisto sranje za raztapljanje mrčesa pri predpranju očitno zjebalo vse skupaj na vozilu.
Šel sem do mojstra, ki vodi dotično pralnico - nek starejši gospod v kravati, ki je natolceval nekaj o temu, da je avto kao nov in da ni bil dobro dekonzerviran pa da so to ostanki konzervansa. Naj povem, da med ročnim pranjem nisem nikoli imel takšnih problemov. No pa sem lepo zavil do Porsche Slovenija, kjer so promptno ugotovili, da je bilo pač uporabljeno preagresivno čistilno sredstvo in zadevo na mojo željo še poslikali in poslali na strokovni pregled v tovarno.
O rezultatu zakaj se je dotično zgodilo sploh nimam dvoma, me pa moti, da si je Intercar tako lepo "opral roke" od zadeve, češ da se "to pa v njihovi pralnici nikoli ni zgodilo" in da mi prodajajo vesoljske zgodbe o temu kaj to je na mojem kromu in aluminiju (kompletni strešni nosilci, vse obrobe oken, lajsne v višini vrat, sprednja maska ipd). Skratka na ganc novem avtu imam vse skupaj uničeno. Porsche Slovenija svetuje, da naj grem z ugotovljenimi rezultati (ko jih dobijo) nazaj lepo do Baragove in lepo zahtevam od njih vse nove dele, ker so mnenja, da zadevo ni možno zadovoljivo sanirati.
-Še bo zanimivo