maarkec je napisal/-a:lp, kupil novi avto
in ko pustim avto stat 2 dni, avto ne vžge več, in sicer baterijo sprazni čist v nulo , ne vergla več , valda je to slab akumulator,
maarkec je napisal/-a:mislim , tkole je na stvari, avto peljal na servis in mi dal drugo baterijo, original je 12 v 60 ah gm varta, dal pa mi je nadomestno, rabljeno 56 ah bosch, in se mi je zgodilo isto, pač 2 dni pustim avto pri miru, isto spraznila baterijo, nadomestna-rabljena, no sej vprasanje, kolk je bla ok
, in potem peljem na servis in jim rečem kaj je na stvari, in majo 2 uri avto, in mi reče, da je pustil 10 minut odprte luči pri ugasnjenmu avtu, in je spraznil baterijo v 10 minutah, jst pa prej nardil 60 km, tko da je se je zihr nafilala, v glavnem baterija naročena nova, sam vseen me čudi da mi je spraznil obe bateriji, rekel sm jim da naj pogledajo če je kaksen porabnik, in alternator kriv, on je je zatrjeval da je baterija, tko da srčnoooooooo, upam da je to to, k se j***m, brez zamere, s tem vžigom že kr n eki časa, in glede na to da je avto star 3 mesece, groza
hvala
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov