marjan novak je napisal/-a:No ker sem v enem tednu videl že dva novejša in cela pasata na šlep-tovornjačku, zdaj pa preberem še zgodbo o jetti, me je kar malo zasrbelo po prstih.
FolCvagen je bil resnično pojem kvalitete in to za časa golfa 1, 2 in pasata 2. Zdaj so samo povprečni in precej pokvarljivi avti z nadpovprečno ceno (davek na norost) in nesramno visoko vrednostjo rabljenih, ki jo vzdržuje še naša stara balkanska mentaliteta (san svakog seljaka je golf).
Sam večinoma vozim stara ničvredna fiatova j***a, ki imajo skromnih 340.000 km in prvo turbino. Edino kar mi je crknilo v 11 letih, je ena grelna svečka in senzor vrtljajev in dvomim, da bi me taka blaženost doletela z enako starim golfom.
LP
marjan novak je napisal/-a:Sam večinoma vozim stara ničvredna fiatova j***a, ki imajo skromnih 340.000 km in prvo turbino. Edino kar mi je crknilo v 11 letih, je ena grelna svečka in senzor vrtljajev in dvomim, da bi me taka blaženost doletela z enako starim golfom.
LP
tdk je napisal/-a:...pa naj si to vsak po svoje razlaga;iz tega sledi samo kreganje,pa ni potrebno;vsak naj svoje mišljenje vsak obdrži zase...jaz ga imam
tdk je napisal/-a:Vsak(skoraj) vsak proizvajalec da na avto garancijo več kot 1 leto(na laguni imam 3 leta,Kia vem,da daje 7 let....)toliko opevani VW pa eno leto...pa naj si to vsak po svoje razlaga;iz tega sledi samo kreganje,pa ni potrebno;vsak naj svoje mišljenje vsak obdrži zase...jaz ga imam
peroRS je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Vsak(skoraj) vsak proizvajalec da na avto garancijo več kot 1 leto(na laguni imam 3 leta,Kia vem,da daje 7 let....)toliko opevani VW pa eno leto...pa naj si to vsak po svoje razlaga;iz tega sledi samo kreganje,pa ni potrebno;vsak naj svoje mišljenje vsak obdrži zase...jaz ga imam
1 leto garancije??? Da ne bo brez veze vroče krvi. VW je imel prej 2 leti splošne garancije, zdaj ima pa 4 leta jamstva brez omejitve kilometrov (kar je v bistvu garancija).![]()
http://www.volkswagen.si/novice/novice/ ... VO%204Plus
Yetta je 2008 letnik, pa ni servisiran na pooblaščencu, tako da je v vsakem primeru izven garancije
p.s: zamenjaj mehanika! Matr dandanes so vsi mehaniki pametni z laptopom, če pa je treba fizično napravit diagnozo je pa tema.![]()
Če sumiš na gorivo, naj ti izčrpa ven ves bencin in natoči drugega. Potem naredit enih 100 malo hitrejših km, pa se bo takoj videlo, če je to krivo.
tdk je napisal/-a:Glede garancije;v rokah sem imel garancijski list(preden sem klical pooblaščeni servis),kjer piše 1 leto garancije.Prvo sem poklical na pooblaščeni servis-prodajalca,povedal podatke in takoj so mi dali vedeti,da je eno-letna garancija potekla.
V tem enem letu je bil avto servisiran enkrat pri pooblaščenem servisu,kjer je bil avto tudi kupljen.Kasneje je bil res servisiran na servisu,kjer se servisirajo VAG avti,a ni pooblaščen servis.
peroRS je napisal/-a:tdk je napisal/-a:Glede garancije;v rokah sem imel garancijski list(preden sem klical pooblaščeni servis),kjer piše 1 leto garancije.Prvo sem poklical na pooblaščeni servis-prodajalca,povedal podatke in takoj so mi dali vedeti,da je eno-letna garancija potekla.
V tem enem letu je bil avto servisiran enkrat pri pooblaščenem servisu,kjer je bil avto tudi kupljen.Kasneje je bil res servisiran na servisu,kjer se servisirajo VAG avti,a ni pooblaščen servis.
Svašta![]()
Da vas ni prodajalec nategnil? Kako je imel lahko Polo/Golf/Passat isti letnik (pa še starejši letniki) 2-letno garancijo, Yetta 2008 letnik pa 1 leto. To ni logično
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov