im nobody je napisal/-a:75w90
ludvik je napisal/-a:Saj bi,samo avto sem kupil in knjigo z navodili nisem dobil zraven.Tip niti ni vedel da bi to moralo obstajati.No vsaj servisna knjižica je in vsi računi so od servisa.
lizard je napisal/-a:Saj sem ti pa dal link do navodil, je res tako težko prebrat? Še toliko sem se potrudil zate, da sem ti poiskal v navodilih katero olje priporoča tovarna, ti pa še enkrat vprašaš katero olje...
lizard je napisal/-a:Na linku klikneš znak od Alfe Romeo, nato levo klikneš na zastavo države v katerem jeziku želiš navodila, potem pod znakom Alfe izbereš model (v tvojem primeru Alfa GT), klikneš na sliko avta, ki se pojavi pod znakom Alfe, nato se ti odpre seznam navodil, izbereš (v ang.) OWNER HANDBOOK in snameš datoteko. Datoteka je v .pdf obliki in vsebuje navodila za uporabo avta, med 253 in 255 stranjo navodil imaš priporočena in predpisana olja.
Ravno za v primeru, če tega ne bi znal sam, sem ti pa takrat že napisla katero olje se priporoča (znamka in model), tako da ti sploh ni treba iti brat navodil.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov