madmax89 je napisal/-a:@ Jernej... ni panike itak se gre skor za isti auto sam da je tvoj dieselaš. Kar se tiče pa centralnega zaklepanja zna bit d je šla centrala. Torej centralo za centralno zaklepanje bi blo za pogledat, to pa raje pejd do kašnega avtoelektrika, lahko pa da se je tudi kakšna reč snela... upajmo na najbolše!
madmax89 je napisal/-a:ce pa je avto odprt in odzuni na prostem tu nimas kaj cakat, tkoj jutri zjutri odpelji bliznjemu avtoelektriku pa naj auto vsaj tam stoji v delavnici dokler se ne postima kljucavnica. Ma js mislim d bi mogla bit kasna malenkost,kasno mikrostikalo alpa d je kej sneto.ce bos tko caku ti bodo odpeljali auto
_frko_ je napisal/-a:lepo pozdravljeni.spet jaz :P najprej se oproščam da ponovno obujam malo sarejšo temo samo se mi zdi nesmiselno odpirat nove.
torej kaki problem imam sedaj. avto se mi ne segreje.no da malo bol razložim...temperatura vode mi kaže ponavadi ob lepi vožni med 70-80stopinj.če ga malo tiščim pa pride med 80-90 stopin.potem pa sem probov še če mi zalavfa ventilator. in kar po ene 10min lavfanja avta na mestu in občasnega pridržanja gasa na 2000 obratov se ventilator ni vklopil.voda pa je prišla do 90stopinj. torej kaj bi lahko bilo narobe?termostat ali termostikalo?ali kaj drugega?
aja gre se pa za audi a3 1.9 TDI 90km
hvala za odgovore
LP, Jernej
klemenvk je napisal/-a:Ne termostat, ne termostikalo nista draga, zato ti priporočam menjavo obeh pa bo mir (mi pa zadeva bolj diši na termostat v okvari).
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov