gasy je napisal/-a:Kontaktiraj uporabnika Fan. Je pravi za te stvari.
Lp, G
čare je napisal/-a:Ne vem kako je lahko slabše,dobr ajd prvih 300 km ne prime neki najbolš ampak botem pa mora bit Ok.
Mister Twister je napisal/-a:Ko menjaš pakne menjaš tudi diske, in obratno. Al pa daš diske drejat. sicer nevem zakaj bi menjal zavorno olje na 2008 dizlu ampak ok. in ja to zna vsak naredit. Verjetno se tvoje nezadovoljstvo skriva za slabimi paknami/diski, in ne serviserjem.
lizard je napisal/-a:gasy je napisal/-a:Kontaktiraj uporabnika Fan. Je pravi za te stvari.
Lp, G
x2.
tiguan je napisal/-a:Pa ne bo iz Celja vozil v Ljubljano k uporabniku Fan-u.
tiguan je napisal/-a:Pa ne bo iz Celja vozil v Ljubljano k uporabniku Fan-u.
speedfreak je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Pa ne bo iz Celja vozil v Ljubljano k uporabniku Fan-u.
Ja sej za tako dolgo pot mor mal pogledat za kakimi prenočišči po poti, pa en teden dopusta rabim.
Kot je že Pero povedal, meni je pomembna kvaliteta, ne pa toliko cena, pa če smo že pri olju, kaj maš raje, da ti zariba avto al da ti odpovejo zavore?
js res upam da si samo slaboviden in pozabljiv. Dej preden napišeš kako tako bedarijo vsaj poglej vse svoje poste...tiguan je napisal/-a:Tole si pa prav namerno napisal, to sporočilo sem včeraj spremenil ti si ga sam napisal pod mojim imenom....prosim, da v bodoče tega noben ne počne.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov