C4V4L13R je napisal/-a:nikakor ne. po vsej verjetnosti ti počasi šteka batek in bremza skos po malem drži, zato se ti vse skupaj pregreva. tak primer sem imel jaz, ko niti feltne nisi mogu prjet...
če je batek od bremze, ga je treba spucat pa zamenjat tesnilo, predno uničiš ploščice ali po možnosti še disk zraven.
lisko je napisal/-a:Kaj pa da se diski zagrejejo , da jih ne moreš držat? Bobni so pa prav tako topli. Zavore 100% ne štekajo.
C4V4L13R je napisal/-a:Govora je o segrevanju kolesa (jaz sem podal primer za PLATIŠČE, da je bilo toliko segreto, kar pa ni normalno...in težava je bila v batku)
crxdelsol je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kaj pa da se diski zagrejejo , da jih ne moreš držat? Bobni so pa prav tako topli. Zavore 100% ne štekajo.
lisko zdaj pa upam da se hecaš![]()
Ti ga samo fajn primi, zdi se ti da je vroč ker ga premalo držiš. Najboljše je z jezikom
blazkom je napisal/-a:Imam accenta letnik 96.. ali je mogoče da bi štekal samo desni cilinder?
blazkom je napisal/-a:Imam accenta letnik 96.. ali je mogoče da bi štekal samo desni cilinder?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov