crxdelsol je napisal/-a:Odvisno v kakem stanju so ploščice pa diski. Jaz sem mel zadaj na sovoznikovi strani čisto pobrane ploščice ker ni dobro odmikalo vodilo, diski pa so še ok. Vse diske sem dal pobrat robek/izravnat in nove ploščice zadaj gor. Jaz nebi menjal diskov če so še ok: če imajo dosti mesa in če ne trosijo.
firebird je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Odvisno v kakem stanju so ploščice pa diski. Jaz sem mel zadaj na sovoznikovi strani čisto pobrane ploščice ker ni dobro odmikalo vodilo, diski pa so še ok. Vse diske sem dal pobrat robek/izravnat in nove ploščice zadaj gor. Jaz nebi menjal diskov če so še ok: če imajo dosti mesa in če ne trosijo.
Sprašujem ravno zaradi tega, kolikor sem razumel je struženje 30€ po komadu-nove diske pa dobim za 110€ (vse 4) Zaradi tega mi nekako ne gre skupaj. Drugače mesa je dovolj-samo tisti robek je.
firebird je napisal/-a:...... Drugače mesa je dovolj-samo tisti robek je.
crxdelsol je napisal/-a:Struženje ni 30€ po komadu nikakor razn če te hoče kdo nategnit. Jaz sem dal neki drobiž za vse 4 nevem če 10 al 20€
Vz_ace je napisal/-a:30€?:) najbrž se je razumelo kot narediti nove diske;). pomoje tam za enih 10-15€ za vse 4 bi ti en "normalen" in izkušen strugar vzel; ki ne vem,če ima 10 min dela z njimi...
crxdelsol je napisal/-a:če prav razumem misli on kupit nove diske za 20€ po komadu pri Španu, to se mi zdi ugodno neglede na to kateri avto je...
Po forumu brska: Blinder, Google Adsense [Bot] in 16 gostov