ales66 je napisal/-a:Pa še eno zadevo sem opazil. Zadnja vrata imajo električno ključavnico, ki se, ko motor teče, ne sprosti dokler ne odpreš voznikov vrat. Npr odložiš sopotnika, ki želi odpreti prtljažnik, pa ga ne more dokler ne odpreš voznikovih vrat. Očitno neka varnostna funkcija.
alesek86 je napisal/-a:ales66 je napisal/-a:Pa še eno zadevo sem opazil. Zadnja vrata imajo električno ključavnico, ki se, ko motor teče, ne sprosti dokler ne odpreš voznikov vrat. Npr odložiš sopotnika, ki želi odpreti prtljažnik, pa ga ne more dokler ne odpreš voznikovih vrat. Očitno neka varnostna funkcija.
Ta zadeva se uporablja zato, da ti npr na križišču, ko stojiš pred semaforjem, nek mimoidoči ne more odpreti prtljažnih vrat in kaj vzeti ven. Se pa ključavnica deaktivira ob odprtju katerikolih vrat, ne samo voznikovih.
Lp
mišek je napisal/-a:Ploščice so menjal ja, na obeh kolesih ja. Pa ne bom zdaj diskov menjaval. Levi je dober, desn pa ni glih gladek, ima robe. Samo kaj klinc, menjat mi niso htel, tak slabi pa sept niso, da bi moral kar dol vrečt. Ker hudič ni poceni, Sicer še ne vem sploh kaki pridejo v poštev, če je skupaj z ležajem je cena diska 100 eur. Dva diska 200 eur, ploščice pa 25. Tak da bom raje te diske še zvozil pa pozneje menjal, da mi potem zdržijo do konca lastništva avta ( če računam, da bi ga imel okrog 5 let, bi prišel na 200.000 km), če ne se pa lahko zgodi, da bi jih moral še kje celo dvakrat menjavat.
Drugače jaz ne čutim, da bi kaj čudno prijemalo, tak da bremze so vredu, ga ne vleče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov