čare je napisal/-a:55 Ah Rocket-a ti je prodal za 105€?? On je dal zanj glih pol cene ali manj.Dobro te je nategnil.A boli?? Daj jutri pokliči na tele telefonske 01 5873171 ali 01 5873172 pa preveri kok košta tale rocket 55Ah.Za info 100Ah Rocket pride 102€-cena brez popusta.
Čare žau te morm razočarat... danes sm pregledal akumulator, po mehanikovih besedah sem sklepal da potrebujem 55Ah, vendar mi je notr dau veliko bol močnejšega in večjega ter kvalitetnejšega. Ampak ker je z vezjem zakrit zgornji pokrov nisem uspel razbrat koliko Ah je ta baterija. Tako da.. ''me ne boli'' niti me ni nategnil, saj če pogledaš na spletni strani bolj kvalitetnejših akumulatorjev od 60Ah (pa tudi nekateri 52Ah) dalje... so okrog 100€. Naštej mi prosim mehanika, ki bi si uzeu s tabo 30min ter pogovoril in razložil kar te muči.. da ne govorim o temu kako nekateri štejejo samo priklop na računalnik ter za usako figo. Pozabil sem dodati da so me tudi vozili domov ko sm pustil avto pri njih, lahko pa mi bi še marsikej računali

)
Zelo všeč mi je tvoj pristop do ostalih uporabnikov na tem forumu, upam da rečeš tako tudi svojim najbližjim ''A boli???'' oz. kar svoji punci (če jo sploh imaš, ampak dvomim...). Upam, da se boš usaj po tem komplimentu malo zamislil (verjetno si tudi bl starejši od mene) glede komentarjev. Oprosti, js ne rabim takšnih nasvetov na tvoj način,ampak uporabi tako kar svojim najbližjim! Kar se bo dalje pisalo, naj prosim admin spremlja ker gospod ''čare'' hoče verjetno besedni dvoboj
Drugače pa mi avto skoraj vs tedn preleži, na temperaturi od -5 do +2 oz. 1...kakršno je vreme pač na obrobju ljubljane.. ključ samo malo zavrtim, in glej ga kresne ko mina!