Sba je napisal/-a:bi se jaz, kot potencialni kupec, izognil avtu z menjanim motorjem.
Sba je napisal/-a:Bi pa jaz, po vsej verjetnosti, prevrtel kilometre.
peroRS je napisal/-a:Sba je napisal/-a:bi se jaz, kot potencialni kupec, izognil avtu z menjanim motorjem.Sba je napisal/-a:Bi pa jaz, po vsej verjetnosti, prevrtel kilometre.
Ti ne bi kupil takega avta, za druge bi pa vrtel kilometre in jih nategoval![]()
![]()
Res pamet na nivoju.
Sba je napisal/-a:Tole je pa vzeto ven iz konteksta. Napisal sem, naj dokumentira in pove po resnici (lepa beseda?).
Zapisal sem tudi, naj dela zase in ne za prodajo. Torej, če bi moral jaz menjati motor, bi nastavil kilometre na tiste, ki ustrezajo novemu motorju.
Bo sedaj kaj bolj jasno?
peroRS je napisal/-a:Sba je napisal/-a:Tole je pa vzeto ven iz konteksta. Napisal sem, naj dokumentira in pove po resnici (lepa beseda?).
Zapisal sem tudi, naj dela zase in ne za prodajo. Torej, če bi moral jaz menjati motor, bi nastavil kilometre na tiste, ki ustrezajo novemu motorju.
Bo sedaj kaj bolj jasno?
Se pravi, če bi avto imel 300.000km, nov motor pa 80.000km, bi kilometre nastavil na 80.000km, samo zaradi motorja?
Kot, da se karoserija, podvozje, notranjost, elektronika in ostale stvari na avtu ne starajo in so neodvisni od prevoženih kilometrov![]()
Zato pa je ponudba rabljenih avtov taka kot je. 90% uvoženo, zbito, zjebano s prevrtenimi kilometri, cene pa navite, kot da se prodaja zlato.![]()
Potem pa folk to kupi, ko pa treba popravljat, se pa jamra po forumih kako proizvajalci delajo slabe avte![]()
Jaz bi se raje vzdržal nadaljnih komentarjev
a4 je napisal/-a:morda OFFTOPIC:
kaj pa te serijske številke.. a je dovoljeno menjati motor ? je potrebna kaka sprememba v prometnem dovoljenju ?
monster_d je napisal/-a:zakaj menjavati motor če je ta dober? 190.000 pa spet niso kilometri da bi bil motor za v smeti
StajercS je napisal/-a: Kak pameten predlog?
zuzek je napisal/-a:hudo letnik 2000 za 2005 motor![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov