Dreamliner je napisal/-a:
uporabljam aditiv
Dreamliner je napisal/-a: razmišljam namreč o vložitvi zahtevka za povrnitev stroškov servisa za avto (menjava 6ih injektorjev).
Bucko99 je napisal/-a:Dreamliner je napisal/-a: razmišljam namreč o vložitvi zahtevka za povrnitev stroškov servisa za avto (menjava 6ih injektorjev).
Sem imel podoben primer z renojem, pa razen enomesečnega izgubljanja časa nisem dosegel ničLahko pa poizkusiš in poročaj
WMB je napisal/-a:Nisi napisl za kateri avto se gre in kolk je star...a je uvožen...stanje kilometrov na števcu in realno...
Definitivno maš skurjene šobe od enega tanka????![]()
![]()
![]()
Šobe so bile pač slabe že veliko prej...to je bila le še pika na i...
lancia hf je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:Dreamliner je napisal/-a: razmišljam namreč o vložitvi zahtevka za povrnitev stroškov servisa za avto (menjava 6ih injektorjev).
Sem imel podoben primer z renojem, pa razen enomesečnega izgubljanja časa nisem dosegel ničLahko pa poizkusiš in poročaj
Kaj se ti ne zdi čudno, da samo tebi inektorji crknejo, ki si natočil poln rezervar, ostalih 500+ avtomobilov pa delajo brez težav čeprav so točili isto nafto![]()
In potem je kriv bencinski servis.
lancia hf je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:Dreamliner je napisal/-a: razmišljam namreč o vložitvi zahtevka za povrnitev stroškov servisa za avto (menjava 6ih injektorjev).
Kaj se ti ne zdi čudno, da samo tebi inektorji crknejo, ki si natočil poln rezervar, ostalih 500+ avtomobilov pa delajo brez težav čeprav so točili isto nafto![]()
In potem je kriv bencinski servis.
Bucko99 je napisal/-a:Čudno gor ali dol, ampak prvo vprašanje na servisu je bilo kje sem tankal, zato potem naprej vsa kolobocija !
Sicer je pa to že ustaljena praksa servisev za nevedneže in naivneže kot sem bil jaz...
TrijoAdijo je napisal/-a:p.s.:
Po določenem številu prevoženih kilometrov je čisto normalno, da neko stvar "hudič vzame"...in tu ni kriv bencinski servis...
Bucko99 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:p.s.:
Po določenem številu prevoženih kilometrov je čisto normalno, da neko stvar "hudič vzame"...in tu ni kriv bencinski servis...
Se strinjam, neko stvar, ne pa kompleten sistem dovoda goriva ( vse šobe, črpalko,...) !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov