lancia hf je napisal/-a:Če tega neveš raje pusti vse primeru in daj vse skupaj narediti mehaniku.
lancia hf je napisal/-a:Pa ne pozabi zamenjati podloške, čeprav ponavadi zdrži nekje dve menjavi, če zategneš z občutkom.
ales66 je napisal/-a:Primer za P307, P206:
čep za izpust olja 30 Nm
čep za izpust in kontrolo pri menjalniku 25 Nm
Se pa da po občutku brez moment ključa. V glavnem ne preveč, ker ni potrebno.
im nobody je napisal/-a:pa dejte no mir...zategnte tak ko treba pa mir...a štoflc na flaši z moment ključi zategujete?zategnete tolk da ne spušča...
domzikales je napisal/-a:ales66 je napisal/-a:Primer za P307, P206:
čep za izpust olja 30 Nm
To sem mislil ja. Ali imaš primer za clio 2004 (1.2 in 1.4 16v) letnik in megane 2006 letnik (1.6 16v)?
ales66 je napisal/-a:domzikales je napisal/-a:ales66 je napisal/-a:Primer za P307, P206:
čep za izpust olja 30 Nm
To sem mislil ja. Ali imaš primer za clio 2004 (1.2 in 1.4 16v) letnik in megane 2006 letnik (1.6 16v)?
Žal nimam. Po moje je v okviru vrednosti zgoraj, če te že vrednost zanima.
lancia hf je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:pa dejte no mir...zategnte tak ko treba pa mir...a štoflc na flaši z moment ključi zategujete?zategnete tolk da ne spušča...
Nekateri bi ga najraje, samo za take je k sreči proizvajalec naredil pokrovčke na principu moment ključa, da začne preskakovati, ko je dovolj privit.
a4 je napisal/-a:tisto tesnilo sigurno menjaj
a4 je napisal/-a:to je taka bakrena stvar in ko jo stisneš se lepo uleže
gre se za mikro strošek. ko jaz kupujem olje pa oljni filter mi prodajalec sam ponudi zraven
ales66 je napisal/-a:domzikales je napisal/-a:ales66 je napisal/-a:Primer za P307, P206:
čep za izpust olja 30 Nm
Žal nimam. Po moje je v okviru vrednosti zgoraj, če te že vrednost zanima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov