alojzs1 je napisal/-a:To so prvi znaki polnoletnosti vozila,takrat se začnejo mastit in vlažit tako kot ženska na vrhuncu orgazma
ejsim je napisal/-a:Ja, bomo videli.. Naj bi bilo v Volvotih stanje mal boljše, kot pa v Renaultih (čeprav gre za njihovo mašino). Sicer je, kot pravim, avotmobil pri hiši že od začetka in nekih težav do sedaj ni bilo. Glede na to, da večinoma stoji parkiran v garaži (zadnjih 5 let) oz naredi max po 5k km letno, sem razmišljal, da bi ga odkupil od staršev, ga malo poštimal in spravil nazaj v normalno stanje. Zato sem tudi prilepil slike, da vidim, ali je po vašem mnenju stanje hudo - ker pri mojem pri cca 105k km ni bilo niti kapljice - je pa res, da je bil 5 let mlajši.
WMB je napisal/-a:Drugače pa to kar je malce mastno okol EGR ventila je čisto normalno...ne le pri tem avtu, pri vseh dizlih....nekdo nj najde enega ki ima toliko let, pa da ni masten na omenjenih mestih...vsak....BMW, VW ali Audi je še bolj usran....
WMB je napisal/-a:Upam, da ne boš imelnekih pretiranih težav z njim...ker v renoju so ti motorji poraz...1.9DCI, 102KM...
WMB je napisal/-a:Ojej...kam vse reno poriva svoje motorje....tole je še en prikaz, da je resnično tudi v volvu.
Upam, da ne boš imelnekih pretiranih težav z njim...ker v renoju so ti motorji poraz...1.9DCI, 102KM...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov