hippo je napisal/-a:Od teh dveh je najboljši Sachs, tako kot je mihaing povedal.
robertos_664 je napisal/-a:jaz sem original kayabo menjal za sachs. avto leži dosti bolje, je pa tudi dosti bolj trd.
~toMmy~ je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:jaz sem original kayabo menjal za sachs. avto leži dosti bolje, je pa tudi dosti bolj trd.
To je res, so dokaj trdi za "navadno" serijo, ampak lega je pa super, glede na to, da mi prej niso nič nabijali, ampak se je avto enostavno guncal kot jadrnica!
NejcZ je napisal/-a:Kdo v Slo pa zastopa Sachs in kakšna je razlika proti Kayaba Excel-G recimo?
hippo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:jaz sem original kayabo menjal za sachs. avto leži dosti bolje, je pa tudi dosti bolj trd.
To je res, so dokaj trdi za "navadno" serijo, ampak lega je pa super, glede na to, da mi prej niso nič nabijali, ampak se je avto enostavno guncal kot jadrnica!
Tommy, ti si dobil Super Touring serijo, ki je "navadna". Imaš pri Sachsu še Advantage, ki je pa še trša (bolj "športna").
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Advantage se normalno dobijo za standardno višino pri Golfu V?
NejcZ je napisal/-a:Sachs Super Touring... kako je z trdoto teh? Iščem nekaj tršega od originala..
fantom je napisal/-a:samo informativno če bi kdo odgovoril oz svetoval. kakši so pa kaj bilsteinovi amortizerji v primerjavi z sachs-ovimi? hvala
Po forumu brska: postmen in 6 gostov