peroRS je napisal/-a:Si zihr, da je bil avto na ravnem in da si pravilno meril? Hladen ali vroč motor?
Še enkrat preveri, če ne pa peljat nazaj na servis in reklamiraj.
maniaxxx je napisal/-a:po tem sem parkrat olje preveril in je bilo OK.
Se da to olje kako iztočiti?
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:po tem sem parkrat olje preveril in je bilo OK.
Čudno
Se da to olje kako iztočiti?
Da se, z namensko pumpico. To bi moral imeti kakšen mehanik v tvoji bližini ali pa mogoče na bencinski črpalki
maniaxxx je napisal/-a:To je Ford, poln presenečenj.
![]()
Jutri grem do mehanika, da preverimo situacijo...preden ga pobere
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:To je Ford, poln presenečenj.
![]()
Vidiš, lahko ti je žal da nimaš TDI-ja. Bi šel do trgovine in bi odvečno olje popilo![]()
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:To je Ford, poln presenečenj.
![]()
Vidiš, lahko ti je žal da nimaš TDI-ja. Bi šel do trgovine in bi odvečno olje popilo![]()
Sem razmišljal danes med potjo, da bi včasih pa blo fajn če bi mal olja mi pil.
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:To je Ford, poln presenečenj.
![]()
Sem razmišljal danes med potjo, da bi včasih pa blo fajn če bi mal olja mi pil.
Sam je en problem. Če bi kupil CR TDI-ja, bi bil zelo razočaran......saj ne pije olja
maniaxxx je napisal/-a:
k*** pa tak avto, ki ne pije olja ( sploh TDI )![]()
joztom je napisal/-a:Preveč olja porine semeringe na gredi ven in to so težka j***a. Nisem prepričan, da obvladaš merilno paličico, v sodobnih avtih je to včasih težka zmeda.
a4 je napisal/-a:kakšna količina potem naredi škodo ? tista ko nafilaš do pokrovčka ?
zlica22 je napisal/-a:Preveč olja, res lahko povzroči težave s tesnili/semeringi, ampak ne, če je olja samo kak deci preveč...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov