Servisni del pa se je sedaj zelo poslabšal, kar se tiče obravnave strank, odkar so vzeli novega vodjo servisa.
Danes sem bil pri njih ker je spednji emblem oz značka začela bledeti in zgleda katastrofa. Na moje povpraševanje če bi lahko zamenjali je cenjeni vodja servisa (ni g. Škerjanec) lepo vzel servisno v roke in rekel, da ker je servis vozila bil opravljen na 16.100 namesto 15.000 - vozilo nima več garancije!

Zanimivo, ker je njihov servis opravil tudi delo na 30.000 in ni nihče omenjal, da bi bilo vozilo izven garancije - in je notri štempelj da je vse OK in da je vozilo redno vzdrževano.
Tudi salon, kjer sem kupil vozilo, je bil presenečen nad njegovo izjavo in rekel, da to nikakor ne drži in da je vozilo pod normalno garancijo.
Imel sem tudi takšno zgodbo z zadnjim emblemom, pa mi je prejšnji servisni vodja na SPC Škerjanec brez vsakega problema opravil brezplačno zamenjavo. Ko sem to povedal novemu vodji je rekel, da lepo zame in me vehementno odslovil preko telefona.
Krasno ni kaj - mene so zgubili kot stranko za vedno. Bi pa gospodiča povabil, da si prebere malo diplomsko nalogo Mije Škerjanec, ki govori kako se človek potrudi in obnaša do stranke - družina je namreč sila prijazna do strank, razložijo vse in vedo kako se dela. Zavoljo osornosti zaposlenega pa bodo verjetno zgubili še kakšno stranko.
-Porazno!