sunbeam je napisal/-a:Reklamiraj. Itak delaš servise pri pooblaščencih na 15.000 km zaradi 4 letne garancije in pri vsakem servisu se izpolni servisna knjiga. Na levi strani potrdilo o aktualnem servisu, na desni strani pa mislim da je stanje vozila, karoserije. Skratka, ko sem pri moji Škodi imel manjšo riso na blatniku so mi to notri vpisali in naslednjič pustili prazno ker sem vmes riso popravil. Itak morajo polakirati avto na novo. Drugače pa jim kar direktno zagrozi, da boš njihov premium model Škode veselo pljuval po vseh možnih kanalih - forumi, Twitter, Facebook, pisma bralcev v medijih itd. Nič ne škodi, če se obrneš tudi direkt na vodstvo Škode v LJ. Peter Podlipny je direktor programa Škoda v SLO.
Skratka, ne se pustiti. Jaz sem s Škodo navdušen in tudi servisi so super. Po moje boš rešil brez večjih težav.
Saj je rekel,da bo peljal na servis.Ni ga treba spodbujat k nevem kakšnemu ustrahovanju serviserjev.
Ko si se oženil (se še boš,če nisi gey) si babnci tud zagruzu,da jo boš pustil,če se bo zredila?
Avti se popravjo.To gre v garancijo do 12 let.če je avto servisiran,ker poškodba laka gre iz notraj.
Meni so pred leti na R 19 menjali prednjo havbo zaradi prerjavenja,pa nisem imel vseh uradnih servisov.Danes se dela na kupcih in zadovolstvu strank,ter tudi na kvaliteti,neglede na to katero kljuse voziteoz znamko vsi delajo podobno dobro za nas.