Napisal/-a DJ-DUST Sr maj 23, 2012 7:53 am
Sem zaposlen pri Silux, prodajamo pa kopije oz. ponaredke, po želji tudi originale. Obstaja več vrst ponaredkov zato je tudi takšna razlika. Španija, Taiwan, Nemčija, vsak izdelek ima lahko svojo ceno in kvaliteto, ni pa pogojeno kateri je boljši, pri vsakem se najdejo napake, kot pri tistemu iz Nemčije tudi pri tistemu iz Taiwana...
Ravnokar včeraj sem imel stranko, katera je "slišala" da imajo karoserijski deli toleranco od 7mm in naprej (govorimo o luftu), na takšne govorice pozabite, ker je marsikatera kopija v nulo kot original, 7mm razlike se pa opazi iz letala, se pa je to dogajalo v začetku...
Saj se zgodi da kateri del ne paše, zato ga tudi zamenjamo. Najlepše je del kupit, nič testirat če je ok na avtu, kar pobarvat in montirat potem pa "pizdit" kako ne paše. Del zamenjamo, garancijo nudimo 1 leto na izdelek, vse je stvar dogovora. Če stranka pravi boljšo kvaliteto lahko dobi Equipart in bo zadovoljna tako kot da je vzela original...
Če pa sem iskren, je kar nekaj ljudi kateri kupujejo pri nas in naprej prodajajo kot original, večina podjetja pravzaprav. Tako da je dobro biti pozoren tudi pri pooblaščenih servisih kaj dobiš po ceni originala...