tiguan je napisal/-a:Olje je vredu, sam kolk ti ga porabi, da ne bomo tle govoril o 1l/15.000km, ker enim ga tud po 0.5l/1000km spije...drugače pa BV tankaš olje pa voziš. Če ti ga spije 5l/15000km ga tud menjat ni treba, jest sem zdej menjal po 18000km je blo olje k novo, razen izgubla lastnosti in to je hudič, sem pa tud pregledal pa je blo nekaj smeti, oblog....tak da na max. 20.000km.
tiguan je napisal/-a:Olje je vredu, sam kolk ti ga porabi, da ne bomo tle govoril o 1l/15.000km, ker enim ga tud po 0.5l/1000km spije...drugače pa BV tankaš olje pa voziš. Če ti ga spije 5l/15000km ga tud menjat ni treba, jest sem zdej menjal po 18000km je blo olje k novo, razen izgubla lastnosti in to je hudič, sem pa tud pregledal pa je blo nekaj smeti, oblog....tak da na max. 20.000km.
WMB je napisal/-a:Lahko da imaš avto, ki je konkretno zvožen, ker ti 1.2 motorji niso pili niti 0,5 litra na servisni interval....
tiguan je napisal/-a:. Če ti ga spije 5l/15000km ga tud menjat ni treba, jest sem zdej menjal po 18000km je blo olje k novo, razen izgubla lastnosti in to je hudič, sem pa tud pregledal pa je blo nekaj smeti, oblog....tak da na max. 20.000km.
abbe je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Olje je vredu, sam kolk ti ga porabi, da ne bomo tle govoril o 1l/15.000km, ker enim ga tud po 0.5l/1000km spije...drugače pa BV tankaš olje pa voziš. Če ti ga spije 5l/15000km ga tud menjat ni treba, jest sem zdej menjal po 18000km je blo olje k novo, razen izgubla lastnosti in to je hudič, sem pa tud pregledal pa je blo nekaj smeti, oblog....tak da na max. 20.000km.
dj clovek ne s*** kle na forumu.a nisi ze dost bedarij napisal no.
kako ves da je olje ok?nekateri avti ne prebavljajo dobro nekaterih olj,tudi ce je ranault ne pomeni da nebi pil manj kaksno drugo olje...
pa kaksne pises da ni treba menjat olja ker ga pije.kaj pa filter?a to tut ni treba menjat?
tiguan je napisal/-a:abbe je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Olje je vredu, sam kolk ti ga porabi, da ne bomo tle govoril o 1l/15.000km, ker enim ga tud po 0.5l/1000km spije...drugače pa BV tankaš olje pa voziš. Če ti ga spije 5l/15000km ga tud menjat ni treba, jest sem zdej menjal po 18000km je blo olje k novo, razen izgubla lastnosti in to je hudič, sem pa tud pregledal pa je blo nekaj smeti, oblog....tak da na max. 20.000km.
dj clovek ne s*** kle na forumu.a nisi ze dost bedarij napisal no.
kako ves da je olje ok?nekateri avti ne prebavljajo dobro nekaterih olj,tudi ce je ranault ne pomeni da nebi pil manj kaksno drugo olje...
pa kaksne pises da ni treba menjat olja ker ga pije.kaj pa filter?a to tut ni treba menjat?
...in kaj naj bi blo narobe z oljem, če je ELF za renoje k je tapravo, cifra je pa tud OK, med znamkam se da morda dosečt, da olja manj spije, ampak če ga spije 5l na ser.interval je napaka v motorju (tefloni, obročki), ne pa v olju....to je sam kolk je kdo pripravljen dat za eno olje plačat firmo. Če ga pije, ga menjaš enkrat na 20.000km, tolk da grejo vsedline ven pa menjaš oljni filter, ja saj vem ostali takih drvarnic ne vozte to prodate beri nategnete nekoga in greste po drug novejši avto pol pa pametni na forumu. Bi vam dal avto s 200.000km+ z neznano zgodovino, 12 let pa se furajte not.
miško24 je napisal/-a:sedaj sm opazil da mi olje spušča izpod avta po kapljicah...dal sm karton izpod avta pa se vidi da po kaplicah tak mal teče dol...pa ne iz posode kjer je olje nek drugje teče pa ne vem iz kod...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov