Bmw. je napisal/-a:al pa ti kakšna plošča od računalnika menjalnika zajebava ko se zagreje pa ni skita al pa kak rele smo že meli podoben problem lp
TorcidaST je napisal/-a:... Vzodovje = zobovje?
GranDuke_JK je napisal/-a:Jaz sem imel na Puntotu popolnoma isti problem- po daljši vožnji je bilo speljevanje pravi loto če bom še dal v 1. oz. 2. brzino. S tem da mi je že prej treslo speljevanje v rikverc in sem že vedel da je sklopka slaba. Po menjavi le te se šalta kot novo, na stari se je videlo da ni prijela po celi površini.
Je bilo pa isto problem pri višji temperaturi. Zjutraj na šiht je šlo, nazaj mu je pa že dogajalo. Čudno res.
PS: ali ste akumulator že menjali?
sirius13 je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:Jaz sem imel na Puntotu popolnoma isti problem- po daljši vožnji je bilo speljevanje pravi loto če bom še dal v 1. oz. 2. brzino. S tem da mi je že prej treslo speljevanje v rikverc in sem že vedel da je sklopka slaba. Po menjavi le te se šalta kot novo, na stari se je videlo da ni prijela po celi površini.
Je bilo pa isto problem pri višji temperaturi. Zjutraj na šiht je šlo, nazaj mu je pa že dogajalo. Čudno res.
PS: ali ste akumulator že menjali?
Ja akumulator sem menjal, pa ni bilo nič bolje, sedaj bom dodal še enega dodatnega da vidim če bo kaj bolje![]()
po zgoraj opisanem bi lahko bil to možen problem, namreč opžal sem tudi da mi je pa pri mestni vožnji, ko si dosti z nogo na sklopki, pri speljevanju zelo treslo. Še sedaj včasih enostavno v 1 ne morem lepo speljati, temveč avto "cuka" kot da sklopka "preskakuje". Noče lepo gladko spustit.
No če je to rešitev mojega problema, se ga prav nič ne veselim.....sem mislil, da bo kaj manjšega.
Lp,
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov