Mojega peugeot-ka ( 406 ST, 2.0 hdi, 150000 km) letnik 2003, do zdaj brez kakšnih el. napak, sem zvečer parkiral v garažo in je vse bilo ok. Zjutraj pridem, pritisnem daljinca in nič. Ko pridem zraven vidim, da se notri dogajajo čuda. Vse luči na armaturi se prižgejo kot, da bi dal kontakt ( sliši se tudi pumpa za gorivo - sam še zalaufa ne

),nato pa se to izklopi in se na sredinski konzoli prižge economy mode. Po cca. 5 sec. se spet vse ponovi !? Aja, pa še lučka za zaščito proti kraji gori - kartica s ključkom spodaj levo. Pri motorju se s voznikove strani pod varovalkami slišijo releji, ki preklapajo kot nori . Skratka pravi light show !
Probal sem reset z odklopom akomulatorja in se nič ne zgodi. Vmes se je stvar za nekaj sekund umirila ( po drugem odklopu acc. ), sem obrnil ključ in je avto vžgal normalno, vse lučke ugasnile in sem ga hitro pripeljal na parkirišče - vmes so se med vožnjo ugašali sredinski zasloni, pa osvetlitev armature , pa na števcu km so se pojavile črtice. Ko sem ga ugasnil spet isto - ne vžge in se prižigajo luči na armaturi brez kjuča !?? Zdaj sem odklopil acc. in ne vem kaj narediti.
Če je kdo imel kaj podobnega , prosim za nasvet, ker drugače bo treba vlečno službo klicat

Hvala vsem ! LP !