zlica22 je napisal/-a:Potem najbrž ni zobati jermen. Ponavadi poganja še vodno črpalko (ne v vseh primerih). Alternator, komresor klime, servo črpalko itd. poganjajo klinasti/mikro jermeni.
zana88 je napisal/-a:2000€? Delujoč? Letnik 2006? To pa skoraj ne vrjamem. Ali pač.. Problem je, ker za avto plačujem še leasing. In če ga takega kot je prodam za 1.000€ in dodam še 1.200€ ki bi jih namenila za popravilo, bom s tem denarjem ravno poplačala leasing, samo avta ne bom imela....![]()
Predvsem me zanima kater od opcij je boljša? Popravljat obstoječ motor ali menjat motor (obnovljen z garancijo) pri Avto Dušan, Krško. Ima kdo izkušnje z njim?
Hvala! Minka
zana88 je napisal/-a:Dobila sem odgovor. Odtrgal se je zobati jermen. Mehanik je ocenil da bi stroški popravila stali 1000€, mogoče tudi več.
Problem je, ker je očitno motor sestavljen iz vseh vetrov. In niti ne vem kdaj je bil jermen zamenjan, koliko realnih km ima motor,...
Po nakupu pa je bil zamenjan (nov) EGR ventil, nova turbina, ležaji na ojnici - vse z garancijo...
Sedaj sem pa v dilemi.Dobila sem ponudbo od Avto Dušan iz Krškega. Za 1.200€ mi avto odšlepajo do krškega, zamenjajo moj motor za obnovljenega, z zamenjanimi ležaji, tefloni,.... z vsemi materiali, jermeni, šponarji, pregledajo in prečistijo "napeljavo".... Avto naj bi "spidenali" in na to dali leto garancije.
Ima kdo izkušnje z Avto Dušan? Se mi splača reskirat 1.200€ ali naj servisiram svoj stari motor?
HVALA! LP! Minka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov