maniaxxx je napisal/-a:Pozdravljeni,
Iščem nekoga, ki se spozna na PSA 1.6d motorje, če je možno na ta novo verzijo s 85kw. Potrebujem neke informacije. Lokacija štajerska ali LJ.
Hvala
.com je napisal/-a:dej kupi nazaj TSI...tam ti lahko vsaj pomagam
maniaxxx je napisal/-a:Ma ni to, rabim neki vprašat.... avto dela...še
maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Kaj pa standard čipanje?![]()
Te skrbi garancija?
maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Fan je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Pozdravljeni
Ja verjamem, sama vgradnja box-a ne koristi motorju, pa še vprašanje je, kje je vgrajen omenjen motor ........................... v koliko govorimo o kakšenm Japoncu................. je potrebno podreti polovico vozila, dovajati zunanji tok ( akumulator je potrebno demontirati ), skratka igranja za celi dan. Finančno se to mehaniku/mojstru/popoldancu ne izplača. Je lažje in hitreje narediti tisti dan par servisov za veliko manj razmišljanja in prerekanja s stranko da si zlatar.
lep pozdrav
maniaxxx je napisal/-a:Fan je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Je lažje in hitreje narediti tisti dan par servisov za veliko manj razmišljanja in prerekanja s stranko da si zlatar.
ampak niti lotiti se nihče noče....
Fan je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Finančno se to mehaniku/mojstru/popoldancu ne izplača. Je lažje in hitreje narediti tisti dan par servisov za veliko manj razmišljanja in prerekanja s stranko da si zlatar.
lep pozdrav
Fan je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Fan je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Muči me montaža PB, nihče se je noče lotit....
Je lažje in hitreje narediti tisti dan par servisov za veliko manj razmišljanja in prerekanja s stranko da si zlatar.
ampak niti lotiti se nihče noče....
Sem kar pravilno razmišljal.
Kakšen popoldanec brez dela mogoče .................. se je pa potrebno vprašati. zakaj je brez dela?
PS
Normalno da ne, saj če se bo lotil, bo tudi naredil do kraja. Sedaj pa hitri izračun: dan dela cca 10 ur X urna postavka = velika vsota montaže. Če pa še kaj hoče nagajati, potrebno nastavljati, pa se hitro lahko zgodi porabljenih dva dni.
Zakaj pa po priloženih navodilih ne vgradite sami??????????? Orodje za dodatno dovajanje toka se lahko kupi, kakor tudi kakšen manjkajoči izvijač ali ključ.
thunderbolt je napisal/-a:Sicer pojma nimam glede čipiranja, ampak kakor sem slišal, se da pred servisom naložit gor originalno mapo (mojstri to ponujajo gratis) in tako ni ne duha ne sluha s strani pooblaščenca o kakšnem manipuliranju. A so to potem samo gostilniške priče?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 10 gostov